NFL

Ο Τομ Μπρέιντι έβαλε τέλος στη σπέκουλα: "Αποχωρώ από το NFL, ώρα να εστιάσω αλλού την ενέργειά μου"

Ο Τομ Μπρέιντι στο NFL
Ο Τομ Μπρέιντι στο NFL © 2022 ALEX MENENDEZ / AP IMAGES

Μετά από μερικές ημέρες με πληροφορίες και φημολογία να κυκλοφορούν στο NFL, ο Τομ Μπρέιντι έβαλε -ο ίδιος- τα πράγματα στη θέση τους, ανακοινώνοντας την απόφασή του να αποσυρθεί από την δράση.

Η είδηση που αποκάλυψε το ESPN πριν από μερικές ημέρες, περί απόσυρσης του Τομ Μπρέιντι από την δράση, έκανε κρότο στις ΗΠΑ. Ακολούθως διαψεύστηκε από τον ατζέντη και τον πατέρα του GOAT του NFL. Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου όμως, επιβεβαιώθηκε από τα χείλη του ίδιου.

Μέσω δημοσίευσης που έκανε στο Instagram, ο Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσε την απόφασή του να πει "αντίο" στην δράση μετά από μια υπέρλαμπρη καριέρα που τον απογείωσε και τον μετέτρεψε στον κορυφαίο όλων των εποχών στο NFL.

"Είναι δύσκολο για μένα να το γράψω, αλλά πάει κάπως έτσι: δεν πρόκειται να συνεχίσω να ακολουθώ αυτή την ανταγωνιστική δέσμευση. Αγάπησα την καριέρα μου, τώρα είναι η ώρα να εστιάσω τον χρόνο και την ενέργειά μου σε άλλα πράγματα, που απαιτούν την προσοχή μου. Έκανα πολλές αναδρομές στο παρελθόν την τελευταία βδομάδα, έκανα δύσκολες ερωτήσεις στον εαυτό μου. Είμαι πολύ περήφανος για όσα πέτυχα" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τομ Μπρέιντι, ο οποίος θα μείνει στην ιστορία ως ο κορυφαίος όλων των εποχών, ως ο GOAT, ως ο "Μάικλ Τζόρνταν του NFL".

Στη διάρκεια της καριέρας του, αγωνίστηκε σε Νιου Ίνγκλαντς Πάτριοτς (2000-'19) και Τάμπα Μπέι Μπάκανιρς (2020-'21), κατακτώντας επτά φορές το Super Bowl, με τις πέντε εξ αυτών να συνδυάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον τίτλο του MVP.

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ