NFL

Τομ Μπρέιντι: "Μύλος" και διάψευση για την απόσυρσή του

Ο Τομ Μπρέιντι
Ο Τομ Μπρέιντι © 2021 MARK LOMOGLIO / AP IMAGES

Η είδηση της απόσυρσης του Τομ Μπρέιντι έκανε "θόρυβο" στις ΗΠΑ, αλλά εν συνεχεία διαψεύστηκε από τον ατζέντη και τον πατέρα του.

Το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου, ο Άνταμ Σέφτερ και ο Τζεφ Ντάρλινγκτον, δύο εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων του NFL, αποκάλυψαν πως ο Τομ Μπρέιντι πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την δράση, σε ηλικία 44 ετών. Όπως είναι λογικό, δεδομένου ότι μιλάμε για τον GOAT του αθλήματος, η είδηση έγινε γρήγορα πρώτο θέμα στις ΗΠΑ, με το NFL να σπεύδει μάλιστα να τον αποχαιρετήσει μέσα από τους επίσημους λογαριασμού του στα social media.

Για πρώτη όμως ίσως φορά στα χρονικά, μία τόσο μεγάλη είδηση - αποκάλυψη διαψεύστηκε εις διπλούν. Τόσο από τον ατζέντη όσο κι από τον πατέρα του Τομ Μπρέιντι, οι οποίοι εξήγησαν πως ουδεμία απόφαση έχει παρθεί προς το παρόν.

"Καταλαβαίνω την αυξανόμενη φημολογία γύρω από το μέλλον του Τομ. Χωρίς να θέλω να εντρυφήσω στην ακρίβεια ή όχι όσων είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Τομ θα είναι το μοναδικό άτομο που θα αναφερθεί στα σχέδιά του, με απόλυτη ακρίβεια. Ξέρει την πραγματικότητα του επαγγελματικού αυλητισμού και το καλεντάρι που υπάρχει, όσο κανένας άλλος. Οπότε αυτό (η ανακοίνωση της απόφασης) θα γίνει σύντομα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Τομ Μπρέιντι, Ντον Γι στους δημοσιογράφους.

Ενώ ο πατέρας του Τομ Μπρέιντι, αρκέτηκε να επισημάνει πως ο 44χρονος αθλητής δεν έχει πάρει ακόμη την απόφαση να αποσυρθεί, τονίζοντας πως τα ηλεκτρονικά δημοσιεύματα που προέκυψαν βασίστηκαν σε μια αβάσιμη φημολογία.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Τομ Μπρέιντι είναι ακόμη... ενεργός αθλητής. Για πόσο ακόμη; Άγνωστο. Ο ίδιος το ξέρει μόνο.

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ