NFL

NFL: Ο GOAT Τομ Μπρέιντι αποσύρεται από τη δράση, σύμφωνα με το ESPN

Ο Τομ Μπρέιντι με τη φανέλα των Tampa Bay Buccaneers
Ο Τομ Μπρέιντι με τη φανέλα των Tampa Bay Buccaneers 2021 GREG M. COOPER / AP PHOTO

Ένας από τους θρύλους του NFL, ο Τόμ Μπρέιντι ολοκληρώνει την καριέρα του στο NFL έπειτα από 22 σεζόν, σύμφωνα με δύο δημοσιογράφους του ESPN.

Το ESPN έριξε την "βόμβα". Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους Άνταμ Σέφτερ και Τζεφ Ντάρλινγκτον, ο Τομ Μπρέιντι έπειτα από 22 σεζόν μίας μεγαλειώδους καριέρας στο NFL αποσύρεται από τη δράση.

Ο κουόρτερμπακ των Τάμπα Μπέι Μπάκανιρς κρεμάει το... κράνος του σε ηλικία 44 ετών. Είναι ένας θρύλος του NFL καθώς έχει κατακτήσει επτά φορές το πρωτάθλημα, ενώ έχει αναδειχθεί πέντε φορές MVP των Super Bowl.

Ο Μπρέιντι είναι ο απόλυτος GOAT του NFL, ενώ θεωρείται ο... Μάικλ Τζόρνταν του αμερικανικού football. Τελευταίο πρωτάθλημα κέρδισε το 2021 με τους Μπάκανιρς επικρατώντας τους Νιού Ίνγκλαντ Πάτριοτς, με τους οποίους πανηγύρισε τα έξι από τα επτά πρωταθλήματα της καριέρας του.

Σύμφωνα με το ESPN, ο Μπρέιντι πήρε την απόφαση να αποσυρθεί εξαιτίας κάποιων παραγόντων, όπως είναι η οικογένεια, η ηλικία, αλλά και το γεγονός πως οι Μπάκανιρς δεν θα προβούν σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ τους. Ο 44χρονος κουόρτερμπακ δεν έχει γνωστοποιήσει πότε θα μιλήσει δημόσια, αν και αυτό αναμένεται να γίνει μετά το Super Bowl.

Πάντως, το NFL ανακοίνωσε την απόσυρση του Τόμ Μπρέιντι με ανάρτησή του στα social media.

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ