VIRAL

Μάθημα ανθρωπιάς από πιτσιρικά που παρηγορεί τον συμπαίκτη του που κλαίει

Πιτσιρικάς παρηγορεί τον συμπαίκτη του στο ράγκμπι που κλαίει
Πιτσιρικάς παρηγορεί τον συμπαίκτη του στο ράγκμπι που κλαίει PRINT SCREEN TWITTER

Μαθήματα ανθρωπιάς και σεβασμού παραχώρησε ένας μικρό αγόρι, που αγωνίζεται στη μικρή ακαδημία ράγκμπι της εθνικής Αγγλίας, ο οποίος έσπευσε να παρηγορήσει τον συμπαίκτη του που έκλαιγε απογοητευμένος, με τα λόγια του να είναι συγκλονιστικά.

Ένας πιτσιρικάς από την Αγγλία παρέδωσε σε όλους μας ένα δυνατό μάθημα ανθρωπιάς, αναδεικνύοντας με την κίνησή του τις αξίες του αθλητισμού και το ευ αγωνίζεσθαι.

Η εθνική Αγγλίας ράγκμπι μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter το συγκινητικό video, το οποίο είχε για πρωταγωνιστές δύο μικρά παιδιά, αθλητές των ακαδημιών της εθνικής.

Ο Πολ είναι απογοητευμένος και κλαίει δίπλα στον προπονητή του στην άκρη του γηπέδου, λέγοντας με "σπασμένη" φωνή: "Όλοι είναι μεγαλύτεροι από μένα, όλοι είναι καλύτεροι από μένα". Τότε είναι που εμφανίζεται ο συμπαίκτης του και μικρός "ήρωας" για να αλλάξει το φινάλε της ιστορίας μας.

Ο πιτσιρικάς σπεύδει να δώσει δύναμη στον φίλο του και να τον παρηγορήσει, με τα λόγια του να συγκλονίζουν και να μη θυμίζουν σε καμία περίπτωση την ηλικία του.

"Πολ, άκουσέ με. Εμπιστεύσου με, κοίτα με, κοίτα με. Είμαι το πιο κοντό παιδί εδώ, άκουσέ με. Δεν έχει σημασία πώς φαίνεσαι, δεν έχει σημασία αν είσαι κοντός, δεν έχει σημασία αν είσαι μικρός, δεν πειράζει αν είσαι ψηλός, αν είσαι χοντρός. Πολ, είσαι ένας λαμπρός παίκτης του ράγκμπι, το καταλαβαίνεις αυτό; Είσαι σπουδαίος, πραγματικά σπουδαίος για την ηλικία σου. Κάνε με μια αγκαλιά", είπε και τον έσφιξε ανάμεσα στα χέρια του για να προσθέσει:

"Είσαι ο καλύτερος συμπαίκτης στην ιστορία. Είσαι πολύ καλός".

TAGS VIRAL ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ