ΕΛΛΑΔΑ

Λίλα Κουντουριώτη: "Έχω δεχτεί πολύ στενό μαρκάρισμα από πάρα πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή, τον μπλόκαρα"

Λίλα Κουντουριώτη: "Έχω δεχτεί πολύ στενό μαρκάρισμα από πάρα πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή, τον μπλόκαρα"

Η Λίλα Κουντουριώτη αναφέρθηκε στη διαδικτυακή παρενόχληση που έχει υποστεί στο παρελθόν από πάρα πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή, αλλά και το "όχι" που είπε σε πρόταση για το Survivor.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της NOVA, Λίλα Κουντουριώτη, μίλησε στην κάμερα του ALPHA και το "Super Κατερίνα" για την αρνητική απάντηση που έδωσε σε πρόταση για να μπει στο Survivor, αλλά και την παρενόχληση που έχει βιώσει στο παρελθόν από πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Δέχθηκα πρόταση να πάω στο Survivor, την οποία απέρριψα αμέσως. Δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει το σπίτι χωρίς εμένα. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να το σκεφτώ. Δεν μπήκα στις διαδικασίες οικονομικών, γιατί στο μυαλό μου δεν υπήρχε καν το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Απ όταν μπήκα σε αυτόν τον χώρο υπήρξαν συμπεριφορές που θεωρώ πως ήταν τέτοιου τύπου, που γύρισα σπίτι και έκλαιγα. Σε όλες τις γυναίκες μπορεί κάποια στιγμή να έχει συμβεί να βιώσουν σεξουαλική παρενόχληση, δεν είναι κάτι που το έχω νιώσει σε τεράστιο βαθμό. Έχω βάλει τα όριά μου. Λίγοι άνθρωποι τα έχουν ξεπεράσει. Έχει τύχει να δεχτώ πάρα πολύ στενό μαρκάρισμα από πάρα πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή, κάποια στιγμή τον μπλόκαρα".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ