ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τζέρεμι Λιν προς Τραμπ: "Είσαι ρατσιστής, υποστήριξε τους αδύναμους"

Τζέρεμι Λιν προς Τραμπ: "Είσαι ρατσιστής, υποστήριξε τους αδύναμους"
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

H επιλογή του Ντόναλντ Τραμπ να αποκαλέσει του κορονοϊό "κινεζικό ιό" ενόχλησε τον Τζέρεμι Λιν, που έσπευσε να αποκαλέσει ρατσιστή τον Πρόεδρο των ΗΠΑ στο Twitter.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε ο Ντόναλντ Τραμπ τον κορονοϊό , ήταν αποκαρδιωτικός. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θεωρούσε για αρκετούς μήνες ότι δεν υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για τον λαό του, τώρα τρέχει και δεν φτάνει και στο μεσοδιάστημα φροντίζει με tweets να στρέψει τα βέλη του προς την Κίνα, καθώς αποκαλεί τον ιό "κινεζική απειλή" με αποτέλεσμα να έχει ενοχλήσει πολλούς. Ανάμεσά τους και τον Τζέρεμι Λιν, που αγωνίζεται πλέον στους Μπεϊτζίνγκ Ντακς και δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα βάλει μαζί του δημοσίως.

" Εύχομαι να υποστηρίξεις με σθένος τους αδύναμους και τους ευάλωτους ανθρώπους που θα υποφέρουν εξαιτίας της κακοδιαχείρησης του ιού, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που θα επηρεαστούν από τον ρατσισμό που εσύ ενθαρρύνεις" ήταν το σχόλιο του Τζέρεμι Λιν, στο tweet του Τραμπ που έλεγε πως " οι ΗΠΑ θα υποστηρίξουν τις βιομηχανίες που θα επηρεαστούν από τον κινεζικό ιό. Θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί απ' όσο ήμασταν προηγουμένως".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ