Κορονοϊός: Το ΝΒΑ περπατάει σε μια λεπτή κλωστή που τέντωσε απότομα

Η πρόταση της Λίγκας και η αντιπρόταση των παικτών, η απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές και οι απολύσεις στους Γιούτα Τζαζ. Το ΝΒΑ μοιάζει πλέον με καζάνι που βράζει.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ΝΒΑ, που έχει βάλει λουκέτο εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ. Η Λίγκα ζήτησε από την Ένωση Παικτών να δεχθεί περικοπή που θα φτάσει το 50% αρχής γενομένης από τις δόσεις της 15ης Απριλίου, με τους εκπροσώπους των αθλητών να προτείνουν από τη δική τους πλευρά περικοπή 25% στους μισθούς του Μαΐου, τους τελευταίους της σεζόν 2019/20. Η απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ μεγάλη, την ώρα που νεότερες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η ζημιά που θα υποστεί το ΝΒΑ από την πανδημία θα είναι μεγαλύτερη των δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια Μίλερ που έχει στην ιδιοκτησία της 80 επιχειρήσεις και ανάμεσα σε αυτές και τους Γιούτα Τζαζ, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει άμεσα σε απολύσεις ώστε να γλιτώσει τα χειρότερα που φαίνεται πως θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS