ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Tέλη Μαΐου η επιστροφή στην Primeira Liga

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo) AP

H επιστροφή της δράσης στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Πορτογαλίας σηματοδοτείται για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου (30-31/5) σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα της Ιβηρικής. Δεν ξεκινά η δεύτερη.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο (30-31/5) του Μαΐου επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Πορτογαλίας (Primeira Liga) η ποδοσφαιρική δράση, η οποία ανεστάλη λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αυτό ανακοινώθηκε από τον υπουργό οικονομίας της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου, Πέδρο Σίζα Βιέιρα. "Από τη Δευτέρα θα επιτρέπονται οι ατομικές προπονήσεις σε ανοικτούς χώρους. Μετά από αυτό, η δράση μπορεί να επιστρέψει στο πρωτάθλημα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θα διεξαχθεί ακόμη και ο τελικός του Κυπέλλου Πορτογαλίας ανάμεσα στην Πόρτο και την Μπενφίκα, χωρίς ακόμη να έχει οριστικοποιηθεί η νέα ημερομηνία.

Αντίθετα, δεν θα συνεχιστεί η δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας. Νασιονάλ και Φαρένσε βρίσκονται τη στιγμή της διακοπής στις δυο πρώτες θέσεις, αυτές δηλαδή που οδηγούν στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Θυμηθείτε τη βαθμολογία στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Πορτογαλίας (Primeira Liga):

Photo credits: AP Photo/Steven Governo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ