ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Σε καραντίνα η Έβερτον, με συμπτώματα κορονοϊού ένας παίκτης της

Everton's manager Carlo Ancelotti, center, watches the English Premier League soccer match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, March 8, 2020. (AP Photo/Matt Dunham)
Everton's manager Carlo Ancelotti, center, watches the English Premier League soccer match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, March 8, 2020. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Παίκτης της Έβερτον εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού και ο σύλλογος του Λίβερπουλ γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης πως όλη η πρώτη ομάδα έχει τεθεί σε περιορισμό.

Μετά από τις Άρσεναλ, Λέστερ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, η Έβερτον έγινε η πέμπτη κατά σειρά ομάδα της Premier League που πέφτει ουσιαστικά θύμα του κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, όλη η πρώτη ομάδα τέθηκε υπό περιορισμό αφότου ένας ποδοσφαιριστής της εμφάνιστηκε συμπτώματα κορονοϊού.

"Η Έβερτον μπορεί να επιβεβαιώσει πως, ως προληπτικό μέτρο, ολόκληρη η πρώτη ομάδα και το προπονητικό επιτελείο διάγουν μία περίοδο αυτο-απομόνωσης ακολουθώντας ιατρικές συμβουλές.

Αυτό το μέτρο πάρθηκε από τη στιγμή που ένας παίκτης εμφάνισε επίμονα συμπτώματα κορονοϊού. Ο σύλλογος βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον παίκτη και εξετάζει την υγεία όλων των παικτών και του προπονητικού επιτελείου.

Η υγεία και η ασφάλειά τους είναι βασική προτεραιότητά μας. Για αυτό το λόγο ο σύλλογος αποφάσισε να κλείσει όλες τις εγκαταστάσεις, το USM Finch Farm, το Goodison Park και το Royal Liver Building στο κέντρο του Λίβερπουλ", αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Έβερτον.

Σημειώνεται πως επίκειται σύσκεψη των ομάδων της Premier League όπου θα αποφασίσουν για τη διακοπή ή όχι του πρωταθλήματος λόγω εξάπλωσης του κορονοϊού, με την Έβερτον από την πλευρά της να είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ την ερχόμενη Δευτέρα στο μεγάλο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Αναβολή όλων των αγώνων σε Champions League και Europa League
Κορονοϊός: Επ' αόριστον αναβολή στη Γαλλία
Κορονοϊός: Δράση το Σαββατοκύριακο και μετά διακοπή στη Γερμανία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ