ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Δράση το Σαββατοκύριακο και μετά διακοπή στη Γερμανία

Bayern's Joshua Zirkzee, right, challenges for the ball with Augsburg's Tin Jedvaj during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and FC Augsburg in Munich, Germany, Sunday, March 8, 2020. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Joshua Zirkzee, right, challenges for the ball with Augsburg's Tin Jedvaj during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and FC Augsburg in Munich, Germany, Sunday, March 8, 2020. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Στη Γερμανία πήραν την απόφαση να διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο (14-15/3) οι αγώνες σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία, πλην του αγώνα Ανόβερο - Ντινάμο Δρέσδης. Θα ακολουθήσει διακοπή μέχρι 2 Απριλίου.

Σε αντίθεση με άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στη Γερμανία θα υπάρξει δράση αυτό το Σαββατοκύριακο (14-15/3). Αυτή είναι η απόφαση που πάρθηκε την Παρασκευή (13/3). Οι αγώνες βέβαια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορονοϊού. Η διακοπή θα ξεκινήσει από την Τρίτη (17/3) και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Απριλίου.

Το μοναδικό ματς που δεν θα διεξαχθεί είναι αυτό ανάμεσα στο Ανόβερο και τη Ντινάμο Δρέσδης. Υπενθυμίζεται ότι ο π 23χρονος αμυντικός, Γιάνες Χορν, είναι ο δεύτερος παίκτης του Ανοβέρου με κορονοϊό, μετά την ανακοίνωση για τον Τίμο Χούμπερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ