ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο πρόεδρος της Φενέρ επιβεβαίωσε τα κρούσματα κι εγγυήθηκε για τους μισθούς

Κορονοϊός: Ο πρόεδρος της Φενέρ επιβεβαίωσε τα κρούσματα κι εγγυήθηκε για τους μισθούς

Τα κρούσματα του κορονοϊού που διαπιστώθηκαν στη Φενέρμπαχτσε επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας Αλί Κοτς κι εγγυήθηκε για τους μισθούς των εργαζόμενων.

Στην Τουρκία πήραν με καθυστέρηση μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και λίγες ημέρες αργότερα έγινε γνωστό πώς παίκτες κι εργαζόμενοι στη Φενέρμπαχτσε έχουν νοσήσει. Ανάμεσα τους και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο τιμ μάνατζερ, Τσενκ Ρεντά, νοσηλεύεται.

Ο ισχυρός άνδρας της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, προχώρησε σε δήλωση με την οποία επιβεβαιώνει τα έξι κρούσματα ενώ ξεκαθάρισε πως κανείς από το προσωπικό δεν θα χάσει μισθό την περίοδο που δεν θα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

"Περνάμε δύσκολες στιγμές, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Πρέπει να συμμορφωθούμε με τους κανόνες που έθεσε το κράτος, ώστε να μην επιβαρύνουμε το έργο κανενός. Ας μείνουμε σπίτι. Σας παρακαλώ να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Μας περιμένουν δύσκολες ημέρες. Μαθαίνουμε από τα social media για την κατάσταση. Μην αφήνετε τους φόβους να σας καταβάλουν. Προστατέψτε την σωματική και πνευματική σας υγεία", σχολίασε ο Αλί Κοτς και πρόσθεσε:

"Από τις 20 Μαρτίου κλείσαμε τις εγκαταστάσεις και μόνο το απαραίτητο προσωπικό βρίσκεται σε αυτές, με τους υπόλοιπους να δουλεύουν από το σπίτι. Σε αυτή την διαδικασία, το προσωπικό της ομάδας δεν θα χάσει κανέναν μισθό. Αναφορικά με την ομάδα, έξι μέλη, όχι όλοι τους αθλητές, είχαν ύποπτα συμπτώματα και δείγματά τους στάλθηκαν στο Υπουργείο Υγείας. Μόνο ο Τσενκ Ρεντά είναι στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή, για λόγους ασφάλειας, καθώς δεν χρίζει ειδικής φροντίδας. Θα επιστρέψει κοντά μας το συντομότερο δυνατό. Η ομάδα λειτουργεί κανονικά και τουλάχιστον ένα μέλος της διοίκησης θα είναι σε ετοιμότητα. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν είστε μόνοι σας. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό σαν μια μεγάλη οικογένεια, στις εύκολες και στις δύσκολες ημέρες. Οι ανθρώπινες αξίες μας και η πίστη μας θα μας κρατήσουν στα δύσκολα. Θα βγούμε από αυτό πιο δυνατοί. Σας στέλνω την αγάπη και τον σεβασμό μου".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ