ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Νέα τηλεδιάσκεψη των ομάδων του ΝΒΑ

NBA Commissioner Adam Silver speaks at a news conference before an NBA preseason basketball game between the Houston Rockets and the Toronto Raptors Tuesday, Oct. 8, 2019, in Saitama, near Tokyo. (AP Photo/Jae C. Hong)
NBA Commissioner Adam Silver speaks at a news conference before an NBA preseason basketball game between the Houston Rockets and the Toronto Raptors Tuesday, Oct. 8, 2019, in Saitama, near Tokyo. (AP Photo/Jae C. Hong) AP PHOTO/JAE C. HONG

Οι ιδιοκτήτες των ομάδων του ΝΒΑ θα συναντηθούν με τον κομισάριο, Άνταμ Σίλβερ ώστε να εξετάσουν τα σενάρια συνέχισης του πρωταθλήματος.

Ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι είχε δώσει αναλυτικό ρεπορτάζ σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι και τα σενάρια επανέναρξης του ΝΒΑ. O έγκριτος ρεπόρτερ του ESPN ανέφερε τις παραμέτρους για την επιστροφή του πρωταθλήματος στη δράση, η οποία χρονολογείται, στο ιδανικό σενάριο, στα τέλη Ιουνίου.

Νέο ρεπορτάζ του "Βόι" αναφέρει ότι για αυτά τα σενάρια και όλα τα ενδεχόμενα επιστροφής της λίγκας θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ιδιοκτητών των ομάδων και τουτον κομισάριου του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ. Αυτή είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (17/3), όπου θα τεθούν στο "τραπέζι" όλες οι επιλογές για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Photo Credits: AP Photo/Jae C. Hong

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ