ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Μόλις 6 νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Νοσοκομείο Ευαγγελισμός- Αναπληρωματικό νοσοκομείο αναφοράς για τον Κορονοϊό, Παρακσευή 7 Φεβρουαρίου 2020.  (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Νοσοκομείο Ευαγγελισμός- Αναπληρωματικό νοσοκομείο αναφοράς για τον Κορονοϊό, Παρακσευή 7 Φεβρουαρίου 2020. (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Αύξηση κρουσμάτων του κορονοϊού κατά 6, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Συνολικά έχουν καταγραφεί στη χώρα μας 2.626 κρούσματα και 144 θάνατοι. Την ενημέρωση αντί του Σ. Τσιόδρα, έκανε ο Δ. Χατζηγεωργίου.

Το χαμηλότερο αριθμό νέων κρουσμάτων από την αρχή Μαρτίου, δηλαδή από την ουσιαστική έναρξη της επιδημίας κορονοϊού στη χώρα, κατέγραψε σήμερα η Ελλάδα.

Ειδικότερα, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής 6 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, με τον συνολικό αριθμό στη χώρα μας να φτάνει τα 2.626. Την ενημέρωση, αντί του λοιμωξιολόγου Σωτήρης Τσιόδρα, έκανε ο λοιμωξιολόγος Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Ο κ. Χατζηγεωργίου, ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο έχει καταγραφεί ένας νεος θάνατος, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να φτάνει τους 144, 106 άνδρες και 38 γυναίκες. Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 37 ασθενείς, 8 γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ