ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζόρζε Μέντες έκαναν δωρεά άνω του 1.000.000 ευρώ

Juventus' Cristiano Ronaldo eyes the ball during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo eyes the ball during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ζόρζε Μέντες προσέφεραν περισσότερα από 1.000.000 ευρώ για τη δημιουργία τριών νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας σε δύο νοσοκομεία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, προσέφεραν περισσότερα από 1.000.000 ευρώ για τη δημιουργία τριών νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομεία της Λισαβώνας και του Πόρτο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Όπως έγινε γνωστό, οι δύο άνδρες ανέλαβαν εξ ολοκλήρου τα έξοδα για τη δημιουργία των τριών νέων μονάδων, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν εμπράκτως το σύστημα υγείας της Πορτογαλίας.

Οι δύο εξ αυτών θα προστεθούν στο "Santa Maria" της Λισαβώνας και η τρίτη στο "Santo Antonio" του Πόρτο. Στο πρώτο νοσοκομείο θα τοποθετήσουν δέκα κλίνες με αναπνευστήρες, ενώ στο τρίτο θα μπουν δεκαπέντε κλίνες με αναπνευστήρες.

Η δωρεά των δύο ανδρών επιβεβαιώθηκε από τον Διοικητή του νοσοκομείου της Santa Maria, εξηγώντας πως " μας προσέγγισε ο Ζόρζε Μέντες, που μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο προχώρησαν στη δωρεά, χρηματοδοτώντας τη δημιουργία των δύο ΜΕΘ προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες για τους ασθενείς με Covid-19".

Όπως αναφέρεται μάλιστα από τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, το συνολκό ποσό ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ.

AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ