ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η στάση αναμονής της EuroLeague και το Plan B

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Chief Operations Officer της EuroLeague Basketball, Έντουαρντ Σκοτ, μίλησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό για τις σκέψεις που γίνονται για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της EuroLeague Basketball για διακοπή κάθε δραστηριότητας στις διοργανώσεις της εξαιτίας του κορονοϊού, ο Chief Operations Officer της διοργάνωσης μίλησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό. Ο Έντουναρτ Σκοτ φιλοξενήθηκε στον αέρα του RAC1 της Ισπανίας για να αναφερθεί στα εναλλακτικά πλάνα που υπάρχουν για τη διοργάνωση, αλλά και το ενδεχόμενο να μετατεθεί το Final Four από την Κολωνία σε άλλη πόλη της Ευρώπης.

Ο Έντουαρντ Σκοτ δήλωσε αρχικά πως "η πρόθεσή μας είναι να συνεχιστεί η δράση στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Το να προσδιοριστεί το "σύντομα" δεν μπορεί να γίνει από κανέναν. Είμαστε απλώς άνθρωποι του αθλητισμού, οπότε στρεφόμαστε και περιμένουμε τι θα πουν οι ειδικοί στον τομέα της υγείας. Ουδείς γνωρίζει πότε θα αλλάξει η κατάσταση για να διαφοροποιηθούν τα μέτρα που έχουμε πάρει. Είμαστε σε μια περίοδο που ο ιός εξαπλώνεται ανά την Ευρώπη. Δεν θα πρέπει να μας προκαλέσει έκπληξη, αν μάθουμε ότι κι άλλοι παίκτες είναι θετικοί στον κορονοϊό" για να συνεχίσει:

"Μόλις η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι παίκτης της βρέθηκε θετικός, ήρθαμε σε επικοινωνία με τις ομάδες που την αντιμετώπισαν τις τελευταίες δύο βδομάδες. Όλοι ακολουθούν το πρωτόκολλο: παίκτες, προπονητές, υπάλληλοι, διαιτητές. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα συνεχιστεί η διοργάνωση. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές, εξετάζουμε και δουλεύουμε για πολλά διαφορετικά σενάρια. Θα ήταν αφελές ή μη ρεαλιστικό να πούμε πώς θα εξελιχθεί το πράγμα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε το σενάριο ότι το Final Four θα γίνει στην Κολωνία, όπως έχει προγραμματιστεί. Όσο περνάει ο καιρός, θα εξετάζονται εναλλακτικά σενάρια. Στο τέλος του μήνα θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση στις διοργανώσεις μας".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ