ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η Σίτι δεν θέτει σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους της

Κορονοϊός: Η Σίτι δεν θέτει σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους της

Σε αντίθεση με την πολιτική που χάραξαν άλλες ομάδες της Premier League όπως η Λίβερπουλ και η Τότεναμ, η Μάντσεστερ Σίτι δεν θέτει σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους της για να βοηθηθεί από τα κυβερνητικά μέτρα.

Λίβερπουλ, Τότεναμ, Νιούκαστλ, Μπόρνμουθ και Νόριτς έχουν θέσει το προσωπικό τους σε υποχρεωτική άδεια. Οι εργαζόμενοι θα λάβουν το 20% του μισθού τους από τις ομάδες και το υπόλοιπο 80% θα δοθεί από το κράτος, όπως προβλέπει το σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Την ίδια ώρα που η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους οπαδούς της Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι ακολουθεί ακριβώς τον αντίθετο δρόμο. Οι "πολίτες" έχουν αποφασίσει να μην θέσουν σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους τους και να μη δεχτούν καμία οικονομική βοήθεια από το κράτος.

Η Σίτι διαθέτει 463 υπαλλήλους, από τους οποίους οι 254 είναι εμπορικό και διοικητικό προσωπικό. "Σκοπός της Σίτι είναι να προστατέψει τους ανθρώπους της, τις δουλειές τους και την επιχείρησή τους" αναφέρει η ομάδα του Μάντσεστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Εξαγριωμένοι οπαδοί της Λίβερπουλ με την υποχρεωτική άδεια στους υπαλλήλους
Κορονοϊός: Ο Γουόκερ έκανε πάρτι με δύο call girls εν μέσω καραντίνας
Premier League: Ενστάσεις των παικτών στην πρόταση των ομάδων για μείωση 30% στα συμβόλαια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ