Κορονοϊός: Η Σαράποβα ετοιμάζει δωρεά στους "Γιατρούς χωρίς Σύνορα"

Η Μαρία Σαράποβα έβαλε σε δημοπρασία μια ρακέτα που έχει πάνω την υπογραφή της και ξεκίνησε καμπάνια για την ενίσχυση των γιατρών που παλεύουν με τον κορονοϊό.

Η Μαρία Σαράποβα είναι ιδιαίτερα ενεργή τις τελευταίες ημέρες στη μάχη κατά του κορονοϊού και την Τρίτη αποφάσισε να ενισχύσει τις προσπάθειες των “Γιατρών χωρίς Σύνορα”.

Το μοντέλο ρακέτας που έβαλε σε δημοπρασία, είναι αυτό με το οποίο έπαιξε για τελευταία φορά σε επαγγελματικό επίπεδο. Η δημοπρασία θα ξεκινήσει το μεσημέρι τις 10ης Απριλίου στην ιστοσελίδα 32.auctions.com.

Η αρχική τιμή της ρακέτας είναι 100$, ενώ δεν επιτρέπεται να δοθεί για λιγότερα από 150$, με τα έσοδα να αναμένεται να καταλήξουν στους “Γιατρούς χωρίς Σύνορα”.

Φυσικά, η κίνηση είναι συμβολική, μιας και όπως αποκάλυψε η ίδια η Σαράποβα θα κάνει μεγαλύτερη χρηματική δωρεά στην συγκεκριμένη ανθρωπιστική οργάνωση.

Την Δευτέρα πάντως, μέσω της εταιρείας της “Sugarpova”, μοίρασε γλυκά και σε εκατοντάδες άπορους ανά τον κόσμο, θέλοντας να δείξει το φιλανθρωπικό της πρόσωπο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο πλανήτης.

Πηγή: Tennis24

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

Κάνε και το Podcast άνω κάτω

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει, τα λέει όλα χύμα και τσουβαλάτα. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο τρίτο Show must go on φιλοξενεί το -πιθανότατα- καλύτερο αριστερό μπακ που έβγαλε η Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.