ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η Ιταλία του 2006 κατεβαίνει στο γήπεδο στη μάχη κατα του κορονοϊού

Referee Peter Green speaks to Sydney FC's Alessandro Del Piero, right, during their A-League match against Adelaide United in Sydney, Australia, Friday, Nov. 23, 2012. (AP Photo/Rob Griffith)
Referee Peter Green speaks to Sydney FC's Alessandro Del Piero, right, during their A-League match against Adelaide United in Sydney, Australia, Friday, Nov. 23, 2012. (AP Photo/Rob Griffith) AP PHOTO/ROB GRIFFITH

Την αποκάλυψη πως η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλίας θα επιστρέψει στο γήπεδο για να πολεμήσει και αυτή τον κορονοϊό, έκανε μέσω των social media ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Αν υπάρχει μία ομάδα που να μπορεί περισσότερο από κάθε άλλη να ενώνει, να συσπειρώνει και να κάνει υπερήφανους όλους τους Ιταλούς, τότε αυτή δεν είναι άλλη από την εθνική Ιταλίας που το 2006 αναδείχτηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στα γήπεδα της Γερμανίας.

Έχουν περάσει σχεδόν 14 χρόνια από εκείνη την αξέχαστη περίοδο για τη γειτονική χώρα, όμως αυτή τη στιγμή η bel paese περνάει τρομερά δύσκολες στιγμές εξαιτίας του φονικού κορονοϊού που αφήνει αμέτρητα θύματα στο πέρασμά του και δεν αποκλείεται εκείνη η θρυλική ομάδα να επιστρέψει. Για μία τελευταία μάχη που πρέπει πάση θυσία να κερδηθεί.

Την αποκάλυψη αυτή την έκανε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Instagram, με τον "Μεγαλέξανδρο" του calcio να στέλνει μήνυμα το βράδυ της Κυριακής μέσω video που ανέβασε, κάνοντας λόγο για επιστροφή των πρωταθλητών του 2006 για μία σημαντική μάχη κόντρα στον φονικό ιό.

"Εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου που κατέκτησαν το Μουντιάλ του 2006 κατεβαίνουμε ξανά στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε μία ακόμα μάχη.

Να μαζέψουμε χρήματα που θα πάνε στον Ιταλικό Ερυθρό Σταυρό για να βοηθήσουμε τη χώρα μας που δίνει μάχη αυτή τη στιγμή με τον κορονοϊό.

Γίνε και εσύ μέρος στη δική μας ομάδα: Ενωμένοι θα συνεχίσουμε να νικάμε!", ήταν το μήνυμα του Ιταλού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ