Κορονοϊός: Η Bundesliga ξεκινάει τον Μάιο σύμφωνα με τον εκτελεστικό της διευθυντή

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Bundesliga, Κρίστιαν Ζέιφαρτ, σε συνέντευξη του στους «New York Times» υποστήριξε πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στα μέσα Μαΐου.

Οι περισσότερες ομάδες στη Bundesliga, αν όχι όλες, έχουν ξεκινήσει προπονήσεις και ήδη όλα δείχνουν πως υπάρχει λόγος για αυτό. Αυτός δεν είναι άλλος από την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας στα μέσα Μαΐου.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στην Αμερική και τους «New York Times» ο εκτελεστικός διευθυντής της Bundesliga, Κρίστιαν Ζέιφερτ.

Σύμφωνα με το πλάνο που ανέλυσε το πρωτάθλημα θα αρχίσει ξανά στις αρχές του επόμενου μήνα και η σεζόν θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουνίου. Σύμφωνα με τον Ζέιφερτ όμως δεν θα υπάρχουν θεατές στην εξέδρα πάρα μόνο 240 άνθρωποι που θα έχουν σχέση με τη διεκπεραίωση των αγώνων, όπως για παράδειγμα το ιατρικό προσωπικό.

Επίσης η δική του πρόβλεψη είναι πως τα ματς θα συνεχίσουν να γίνονται χωρίς κόσμο μέχρι τα τέλη του 2020 τουλάχιστον.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

Κάνε και το Podcast άνω κάτω

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει, τα λέει όλα χύμα και τσουβαλάτα. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο τρίτο Show must go on φιλοξενεί το -πιθανότατα- καλύτερο αριστερό μπακ που έβγαλε η Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.