ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κίνα: Νέα αναβολή στη Λίγκα, πιέζουν τους Αμερικανούς οι ομάδες της CBA

Κίνα: Νέα αναβολή στη Λίγκα, πιέζουν τους Αμερικανούς οι ομάδες της CBA
EUROKINISSI SPORTS

Δεν θα ξεκινήσει τον Απρίλιο η CBA, παρόλα αυτά οι ομάδες της Κίνας πιέζουν τους Αμερικανούς να γυρίσουν στη χώρα υπό τον φόβο του κλεισίματος των συνόρων και μιας νέας έξαρσης κορονοϊού.

Το λουκέτο στην CBA, την κορυφαία μπασκετική Λίγκα της Κίνας, έχει μπει από τον περασμένο Ιανουάριο. Κι ενώ η χώρα έχει σε μεγάλο βαθμό ξεπεράσει το πρόβλημα του κορονοϊού , κάποια νέα κρούσματα οδηγούν το πρωτάθλημα σε νέα αναβολή, τουλάχιστον έως τις αρχές Μαΐου ως ένα μέτρο πρόληψης σε νέα έξαρση που μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη χειρότερες καταστάσεις.

Παρά το γεγονός ότι η Λίγκα θα πάει ακόμη ένα μήνα προς τα εμπρός, οι ομάδες πιέζουν τους Αμερικανούς τους να επιστρέψουν άμεσα στη χώρα καθώς η κινεζική κυβέρνηση σκέφτεται να προχωρήσει σε κλείσιμο των συνόρων της ώστε να μπει η Κίνα σε μια άτυπη καραντίνα και να μην κινδυνεύσει από ανθρώπους που θα ταξιδέψουν σε εκείνη από άλλα μέρη του κόσμου.

Φυσικά όποιος Αμερικανός γυρίζει στην Κίνα μπαίνει απευθείας σε καραντίνα για 14 ημέρες. Τα μέτρα πρόληψης έχουν μεν χαλαρώσει, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μια κανονικότητα στην καθημερινότητα των πολιτών. Μένει να δούμε αν θα γίνει πράξη η σκέψη της CBA να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες της σε δύο πόλεις, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί η χρονιά με όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ