ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το μήνυμα των Μπούρμπου - Κυρίδου στους Έλληνες μέσω του SPORT24: "Να ξενυχτήσετε να μας δείτε"

Η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου
Η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου SPORT24 MEDIA

Οι αξιολάτρευτες Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου ζήτησαν μέσω του SPORT24 μια χάρη απ' όλους τους Έλληνες. Απόψε -λένε- να μην κοιμηθούμε.

Το τρομερό ελληνικό δίδυμο, Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου κατάφερε να εξασφαλίσει μία από τις πιο συγκινητικές προκρίσεις για τα ελληνικά χρώματα στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτό της τελικού της δικώπου, και έστειλαν μήνυμα στους αναγνώστες του SPORT24 για... ξενύχτι ενόψει του μεγάλου αγώνα τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/07, 03:30).

Tα φανταστικά κορίτσια της δικώπου μέσα από δύο video που έφτιαξαν ζητάνε από εμάς να είμαστε δίπλα τους. Να μας νιώθουν κοντά τους την ώρα του τελικού στο Τόκιο, έστω με τη σκέψη μας. Να ξέρουν ότι παρακολουθούμε την προσπάθειά τους και να τους στείλουμε όση θετική ενέργεια έχουμε.

Έκαναν το πρώτο βήμα και έναν τεράστιο άθλο. Προκρίθηκαν στον τελικό με παγκόσμιο ρεκόρ, ακόμη κι αν αυτό καταρρίφθηκε λίγο αργότερα από το πλήρωμα της Ν. Ζηλανδίας. Ονειρεύονται το μετάλλιο. Εμείς θα τους χαλάσουμε το χατίρι;

"Γεια σας, είμαι η Μαρία Κυρίδου και μας παρακολουθείτε μέσα από το SPORT24. Σήμερα καταφέραμε μαζί με την Χριστίνα Μπούρμπου να προκριθούμε στον τελικό της δικώπου στην κωπηλασία. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 03:30 (ώρα Ελλάδας) και θα θέλαμε πολύ να σας έχουμε δίπλα μας. Ελάτε να ξενυχτήσουμε μαζί", ήταν το μήνυμα της Μαρίας Κυρίδου.

Από την άλλη πλευρά, η Χριστίνα Μπούρμπου ανέφερε πως "θέλουμε την στήριξή σας στον τελικό, όπως κάνετε μέχρι τώρα. Αγωνιζόμαστε στις 03:30 το πρωί και θα θέλαμε πάρα πολύ να είστε συντονισμένοι και δίπλα μας. Σας ευχαριστούμε πολύ".

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ