ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

"Ολόχρυσος" Παππάς

"Ολόχρυσος" Παππάς
Παππάς (απονομή)

Ο Ηλίας Παππάς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λιντζ

Ο Παππάς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, παίρνοντας κεφάλι στην κούρσα από την αρχή, δίχως να χάσει το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα.
Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν πρώτος με χρόνο 7:11.95, με δεύτερο τον Ολλανδό Γιαπ Σούτεν με 7:12.86 και τρίτο τον επίσης Ολλανδό Άλβιν Σνίντερς με 7:15.88.

Ο 25χρονος Παππάς του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, που υπηρετεί στην Αστυνομία, είχε καταλάβει την έκτη θέση πέρυσι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Μεγάλη Βρετανία στο ίδιο αγώνισμα.

Πρόκειται για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο που κερδίζει στην καριέρα του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου πέρυσι, όπου παρέα με τον Δημήτρη Μούγιο είχαν πρωτεύσει στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.

" Από τα προκριματικά φαινόταν ότι μπορούσα να πετύχω κάτι καλό. Έτσι κι έγινε. Στον τελικό είχα τον έλεγχο της κατάστασης. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι συμμετοχές σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν ανάλογες και πιο σπουδαίες από ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι και στις επόμενες διοργανώσεις θα έχουμε ανάλογα αποτελέσματα", δήλωσε ο Παππάς και ετοιμάζεται από τώρα για το επόμενο χρυσό.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ