ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Ευρωπαϊκό υγρού στίβου: Χρυσός ο τρομερός Παπαστάμος, διέλυσε το πανελλήνιο ρεκόρ και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Απόστολος Παπαστάμος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, Τόκιο | Σάββατο 24 Ιουλίου 2021
Ο Απόστολος Παπαστάμος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, Τόκιο | Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 INTIME SPORTS

Ο Απόστολος Παπαστάμος έγραψε ιστορία στο Βελιγράδι. Έκανε την κούρσα της ζωής του, διέλυσε το πανελλήνικο ρεκόρ στα 400μ. μικτή ατομικό, κέρδισε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό υγρού στίβου και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μια κούρσα που θα μείνει στην ιστορία, ένας τελικός που θα τον θυμάται ο Απόστολος Παπαστάμος και θα έχει πολλά να πει. Ο τελικός στα 400μ μικτή ατομική στο Ευρωπαϊκό υγρού στίβου στο Βελιγράδι είχε ελληνική υπογραφή.

Μέσα σε 4:10.83, όσο είναι ο εκπληκτικός χρόνος που σημείωσε, τα πέτυχε όλα: αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ και πήρε ταυτόχρονα το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι (4:12.50 το όριο).

Το ήθελε πολύ, το κυνήγησε πολύ, το άξιζε, δικό του. Στην τελευταία ευκαιρία που είχε καθώς στις 23/6 κλείνει η προθεσμία.

Από το ξεκίνημα μπήκε να κάνει τη κούρσα της ζωής του. Και την έκανε. Οι Ούγγροι Χόλο και Μπόζορι μετά τα 150 μέτρα τον έχασαν. Τρομερός στο ύπτιο και τη πεταλούδα, απολαυστικός στο ελεύθερο, όλη η προσπάθειά του μοναδική.

Ο Δανιήλ Γιουρτζίδης έδωσε και αυτός τον καλύτερο εαυτό του και τερμάτισε στην τέταρτη θέση με 4:16.64.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ