ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ευρωπαϊκό Κολύμβησης: 17ος ο Γκολομέεβ στον προκριματικό των 50μ. πεταλούδα, πιο πίσω Μπίλας, Στάμου και Παπαδόπουλος

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ στη φωτογράφιση για τη συνέντευξή του στο SPORT24
Ο Κριστιάν Γκολομέεβ στη φωτογράφιση για τη συνέντευξή του στο SPORT24 TOURETTE PHOTOGRAPHY

Με 23.65 ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στις προκριματικές σειρές των 50μ. πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης στη Ρώμη ο Κριστιάν Γκολομέεβ και είναι πρώτος επιλαχών για πρόκριση στα ημιτελικά. Τι έκαναν οι υπόλοιποι Έλληνες στο αγώνισμα.

Τον 17ο χρόνο στα προκριματικά των 50μ. πεταλούδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κολύμβησης κατέγραψε ο Κριστιάν Γκολομέεβ, συμμετέχοντας στην 6η σειρά.

Όχι στο "καλό" αγώνισμά του, ο Έλληνας πρωταθλητής πλησίασε το 23.61 με το οποίο πήγε στη Ρώμη, καθώς κάλυψε την απόσταση σε 23.65 και τερμάτισε έκτος. Ωστόσο η επίδοσή του δεν ήταν αρκετή για να τον φέρει μεταξύ των καλύτερων 16 του αγωνίσματος και βρέθηκε να είναι ο πρώτος επιλαχών, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο απρόοπτο.

Λίγο πιο κάτω, στη 19η θέση (πρώτος στην 3η σειρά) κατετάγη ο Στέργιος Μπίλας με 23.79, ενώ 30ος και 32ος ήταν αντίστοιχα ο Κώστας Στάμου (δεύτερος στη 2η σειρά) και ο Χρήστος Παπαδόπουλος (δεύτερος στην 3η σειρά) με 24.06 και 24.12.

Τον κορυφαίο χρόνο των προκριματικών είχε ο Ολλανδός Νιλς Κορστάνιε, ο μόνος που κατέβηκε τα 23 δεύτερα (22.90). Ο Ισπανός Αλμπέρτο Λοθάνο Ματέος και ο Γάλλος Τομά Πιρό συμπλήρωσαν τη 16άδα των ημιτελικών με 23.62.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ