ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

Ευρωπαϊκό 25άρας πισίνας: Ο Χρήστου στον τελικό με πανελλήνιο ρεκόρ

Ο Απόστολος Χρήστου
Ο Απόστολος Χρήστου 2021 PETR DAVID JOSEK / AP PHOTO

Ο Απόστολος Χρήστου έκανε πανελλήνιο ρεκόρ για δεύτερη σερί μέρα και προκρίθηκε στον τελικό των 50μ. ύπτιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 25άρας πισίνας στο Καζάν.

Ο Απόστολος Χρήστου προκρίθηκε στον αυριανό τελικό των 50μ. ύπτιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 25άρας πισίνας στο Καζάν, με πανελλήνιο ρεκόρ 22.87.

Λίγες ώρες μετά την πρόκριση στον ημιτελικό επίσης με πανελλήνιο ρεκόρ (23.17), κατέρριψε εκ νέου την κορυφαία επίδοση της καριέρας του και έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής με επίδοση κάτω από τα 23 δευτερόλεπτα στο αγώνισμα.

Ο Χρήστου ήταν 2ος στην πρώτη ημιτελική σειρά, ενώ προκρίθηκε στον τελικό που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη στις 17.35 ώρα Ελλάδας με την τρίτη συνολικά καλύτερη επίδοση. Ο Ρώσος Κλίμεντ Κολέσνικοφ πέτυχε επίδοση 22.57 και ο Ιταλός Μικέλε Λαμπέρτι 22.79.

Ο Γιώργος Σπανουδάκης αγωνίστηκε στην δεύτερη ημιτελική σειρά. Με χρόνο 24.03 κατέλαβε την όγδοη θέση και την 15η συνολικά.

Τα αποτελέσματα στις δυο ημιτελικές σειρές ΕΔΩ.

Την Τετάρτη (3/11) μπουν στην μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Άννα Ντουντουνάκη και η Μαρία-Θάλεια Δρασίδου, που θα αγωνιστούν στα 100μ μικτή ατομική.

Οι προκριματικοί καθημερινά είναι στις 9.00 και οι ημιτελικοί – τελικοί στις 17.30. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται την Κυριακή (7/11).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ