ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Χρήστου: "Ο χρόνος δεν είναι αντιπροσωπευτικός, αλλά κρατάω το μετάλλιο"

Ο Απόστολος Χρήστου
Ο Απόστολος Χρήστου 2021 PETR DAVID JOSEK / AP PHOTO

Ο Απόστολος Χρήστου εμφανίστηκε χαρούμενος για το πρώτο μετάλλιό του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά όχι και με τον χρόνο του.

Ο Απόστολος Χρήστου έσπασε την... κατάρα των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων και κατέκτησε το πρώτο μετάλλιό του στον θεσμό, με το χάλκινο στα 100μ. ύπτιο, παρότι το 53.36 είναι μακριά από το ατομικό ρεκόρ του.

"Είμαι χαρούμενος από το μετάλλιο. Ήταν μια περίεργη κούρσα. Ο χρόνος δεν είναι τόσο ανταγωνιστικός. Πάλευα τόσα χρόνια και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο χρόνος. Είναι μια ολυμπιακή χρονιά και υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες εδώ. Ο χρόνος δεν είναι αντιπροσωπευτικός, αλλά κρατάω το μετάλλιο", δήλωσε αρχικά στην ΕΡΤ3.

"Είχαμε στο μυαλό μας, εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά, μια καλή αρχή. Να αρχίσουμε δυναμικά, γιατί γνωρίζουμε ότι είναι πολύ μέσα στις δυνατότητές μας. Θεωρώ ότι θα τα πάμε πάρα πολύ καλά. Έχω ακόμα τα 50μ. και τα 200μ. ύπτιο, καθώς και τη μικτή σκυτάλη. Στόχος είναι τρεις τελικοί και να είμαι ανταγωνιστικός".

Σχολιάζοντας τον Βαγγέλη Μακρυγιάννη που τερμάτισε στην 4η θέση, είπε: Βαγγέλης ήταν απίστευτος. Παρότι ήρθε πριν από λίγες ημέρες από τις ΗΠΑ και στάθηκε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αν σκεφτούμε ότι για δύο κλάσματα δεν με πέρασε. Ήταν ο πρώτος τελικός του, πολλά συγχαρητήρια".

Όσο για τη συνέχεια της ελληνικής κολύμβησης στο τουρνουά, πρόσθεσε: "Ήταν πολύ δυνατή αρχή και είμαστε σε καλή κατάσταση. Υπάρχουν ευκαιρίες. Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία. Πρέπει να την αρπάξουμε από τα μαλλιά και να είμαστε έτσι μέχρι το τέλος. Να πάρουμε αυτό που μας αξίζει".

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ