ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ

Πλατανιώτη: "Πέρυσι έχασα το μετάλλιο στη Φουκουόκα και είπα ότι θα πάω στην Ντόχα να πάρω το χρυσό"

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα
Η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα EUROKINISSI SPORTS

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη επέστρεψε την Κυριακή (11/2) στην Ελλάδα κι έλαβε αποθεωτική υποδοχή στο Ελ. Βενιζέλος, με την ίδια να δηλώνει πως δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει το χρυσό μετάλλιο να της ξεγλιστρήσει.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έγραψε ιστορία στην καλλιτεχνική κολύμβηση για την Ελλάδα, αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο 21ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Ντόχα.

Παράλληλα, μαζί με τη Σοφία Μαλκογεώργου κατάφεραν να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την 6η θέση που κατέλαβαν στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Την Κυριακή (11/2) οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες επέστρεψαν στην Ελλάδα, λαμβάνοντας θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο. Στις δηλώσεις της η Πλατανιώτη υποστήριξε ότι είχε πάει αποφασισμένη για το χρυσό μετάλλιο.

"Είμαι 20 χρόνια στο άθλημα. Δουλεύω πολύ σκληρά και βάζω διαφορετικούς στόχους. Τα τελευταία 2 χρόνια είχα στόχο το χρυσό. Δεν ήρθε πέρυσι, φέτος δεν θα γινόταν να το αφήσω να περάσει έτσι.

Είναι τιμή για μένα να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς για 4η φορά. Ήταν δύσκολος ο αγώνας, δεν είχαμε δουλέψει τόσο πολύ το ντουέτο, αλλά πήγαν όλα όπως έπρεπε και θα είμαστε στο Παρίσι.

Το "σκέφτομαι να τα παρατήσω το έχει σκεφτεί νομίζω κάθε αθλητής. Κάθε αποτυχία μου με έκανε πιο δυνατή. Πέρυσι που έχασα το μετάλλιο στη Φουκουόκα είπα στην προπονήτριά μου θα πάω στην Ντόχα να πάρω το χρυσό".

TAGS ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ