ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Οι Καράγγελου / Φραγκάκη του ΝΟΒΑ το χρυσό στο Ελεύθερο Ντουέτο, ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης πρώτος στο Κόμπο και στο Highlight

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Οι Καράγγελου / Φραγκάκη του ΝΟΒΑ το χρυσό στο Ελεύθερο Ντουέτο, ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης πρώτος στο Κόμπο και στο Highlight

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ΟΠΕΝ οι Καράγγελου / Φραγκάκη του ΝΟΒΑ πήραν το χρυσό στο Ελεύθερο Ντουέτο, ενώ ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης πρώτος στο Κόμπο και στο Highlight.

Οι Ζωή Καράγγελου και Ελένη Φραγκάκη του ΝΟΒΑ στο ελεύθερο πρόγραμμα του Ντουέτου και τα κορίτσια του ΑΝ Μεταμόρφωσης στο Highlight και το Κόμπο πρωταγωνίστησαν με την κατάκτηση των χρυσών μεταλλίων στους τρεις τελικούς της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ΟΠΕΝ (Ανοιχτής) κατηγορίας στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, το Σάββατο (16/10). Αναλυτικότερα.

Στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος στο Ντουέτο, οι Ζωή Καράγγελου / Ελένη Φραγκάκη (αναπλ. Ιφιγένεια Καραγιάννη) κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο βαθμολογούμενες με 83,4647 β. Το ασημένιο πήραν οι Γεωργία Βασιλοπούλου / Πηνελόπη Καραμέσιου του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 82.800 β. και το χάλκινο οι Κρυσταλένια Γιαλαμά / Δέσποινα Ταμπακάκη του Ωρίωνα με 79,8000 β.

Στο Κόμπο πρώτευσαν τα κορίτσια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και συγκεκριμένα οι Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Γεωργία Βασιλοπούλου, Μαρίνα Βασιλοπούλου, Γεωργία Ζώταλη, Δανάη Καριώρη, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Χαφειρία Μουρατίδη, Κατερίνα Μπέκου, Ρέα Νάκο, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου, (αναπλ. Πηνελόπη Καραμέσιου, Βασιλική Μολώζη) με 79,2667 β. Το αργυρό μετάλλιο πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 77,5333 β. και το χάλκινο ο Πανσερραϊκός με 74,4333 β.

Ίδια κατάταξη στους τρεις πρώτους και στο Ηighlight, με τον ΑΝΟΜ να παίρνει το χρυσό με 79,5333 β., τον ΝΟ Βουλιαγμένης το ασημένιο με 78,2667 β. και το χάλκινο ο Πανσερραϊκός με 76,6667 β.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ