ΕΛΛΑΔΑ

Ο Θεόδωρος Τσελίδης ανέβηκε εννιά θέσεις στην Ολυμπιακή κατάταξη και μπήκε σε τροχιά πρόκρισης για το Παρίσι

Ο Θοδωρής Τσελίδης
Ο Θοδωρής Τσελίδης PRINT SCREEN

Άνοδος εννιά θέσεων για τον Θεόδωρο Τσελίδη στην Ολυμπιακή κατάταξη μετά το χρυσό μετάλλιο στο Γκραν Σλαμ της Τασκένδης, με τον Έλληνα τζουντόκα να είναι πλέον σε τροχιά πρόκρισης για το Παρίσι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για τα καλά σε τροχιά Ολυμπιακής πρόκρισης μπήκε ο Θεόδωρος Τσελίδης. Με τους 1.000 βαθμούς που πήρε στο Γκραν Σλαμ της Τασκένδης, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, βρέθηκε στην 15η θέση της Ολυμπιακής κατάταξης των -90 κιλών, από την 24η που κατείχε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Τσελίδης έφτασε τους 2.680 βαθμούς, περίπου 200 περισσότερους από τον Εσθονό Καλγουλάιντ, ο οποίος είναι 19ος και σύμφωνα με τη νέα κατάταξη είναι ο τελευταίος τζουντόκα που παίρνει την απευθείας πρόκριση για το Παρίσι.

Επόμενος αγωνιστικός σταθμός για τον δύο φορές "χάλκινο" πρωταθλητή Ευρώπης θα είναι το Γκραν Σλαμ της Τιφλίδας, το τριήμερο 22-24 Μαρτίου.

Να θυμίσουμε πως η Ελισάβετ Τελτσίδου έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παρουσία της στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού, αφού παρέμεινε στη δεύτερη θέση της Ολυμπιακής κατάταξης στα -70 κιλά, μετά και τη νέα κατάταξη που προέκυψε από τα αποτελέσματα του Γκραν Σλαμ της Τασκένδης.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ