ΤΖΟΥΝΤΟ

"Δάσκαλος" ο Ηλιάδης

"Δάσκαλος" ο Ηλιάδης

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης Ηλίας Ηλιάδης βρίσκεται αυτές τις μέρες κοντά στους μικρούς τζουντόκα, διδάσκοντας τα μυστικά του.

Τις αποστάσεις θα εκμηδενίσει ο Ηλίας Ηλιάδης αυτές τις μέρες, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα παιδιά, τα δύο δικά του και τα δεκάδες παιδιά που συμμετέχουν στο προπονητικό καμπ της Θεσσαλονίκης (26-29/12).

"Αγαπώ πολύ τα παιδιά και τους μικρούς αθλητές", σχολίασε ο χάλκινος Ολυμπιονίκης που μένει στο Αμύνταιο και καλύπτει οδικώς την απόσταση.

" Το κάνω για τα παιδιά απ΄όλη την Ελλάδα που θα είναι εκεί-μόνο για τα παιδιά. Για να μπορέσω να τους διδάξω κάποια πράγματα στην πράξη αλλά και τη θεωρία, να τους μεταφέρω τις αρχές και τη φιλοσοφία του αθλήματος. Θα προπονηθώ μαζί τους και θα μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί τους. Μαζί μου θα είναι και ο πρωταθλητής Ευρώπης, Γιώργος Αζωίδης. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να προπονούνται δίπλα σε αθλητές παγκόσμιας κλάσης, κερδίζουν σε εμπειρία, αποκτούν γνώσεις και δύναμη".

Πριν από λίγες μέρες ο Ηλιάδης αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στη διοργάνωση των συλλόγων με τη γερμανική TSV Abensberg.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ