ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ιστιοπλοΐα: Άνοδος για την Βασιλεία Καραχάλιου

Ιστιοπλοΐα: Άνοδος για την Βασιλεία Καραχάλιου
Η αθλήτρια ιστιοπλοΐας, Βασιλική Καραχάλιου EUROKINISSI

Η Βασιλεία Καραχάλιου ανέβηκε θέσεις στον διεθνή αγώνα "2021 ILCA Vilamoura European Continental", φτάνοντας τη 10η θέση της γενικής κατάταξης, έπειτα από οκτώ κούρσες στο Λέιζερ Ράντιαλ.

Η Βασιλεία Καραχάλιου συνεχίζει την ανοδική της πορεία, καθώς βρίσκεται στη 10η θέση στο σύνολο 89 σκαφών, μετά την ολοκλήρωση οκτώ κουρσών.

Την ίδια στιγμή στη μάχη της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Ελλάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης, πίσω από Ισπανία, Βέλγιο, Ιταλία και Ελβετία, ενώ το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα το παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες.

Αναλυτικά το δελτίου τύπου της ΕΙΟ: "Ανέβηκε η Βασιλεία Καραχάλιου στον διεθνή αγώνα «2021 ILCA Vilamoura European Continental». Στην 7η ιστιοδρομία των Λέιζερ Ράντιαλ τερμάτισε 23η την οποία αφαίρεσε ως χειρότερη και στην 8η κούρσα ήταν 2η.

Έτσι, με 76 βαθμούς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι 10η σε σύνολο 89 σκαφών. Συνεχίζει να προηγείται η Δανέζα Α. Μ. Ρίντομ με 26 βαθμούς.

Στα Λέιζερ Στάνταρντ ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έφερε δυο 15ες θέσεις και με 111 βαθμούς ειναι 28ος στη γενική βαθμολογία των 139 σκαφών.

Στη μάχη της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Ελλάδα είναι 5η χώρα πίσω από τις Ισπανία, Βέλγιο, Ιταλία και Ελβετία. Προκρίνονται οι δυο πρώτες.

Από εκεί και πέρα ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης είναι 44ος, ο Αντώνης Μπουγιούρης 66ος , ο Γεώργιος Παπαδάκος 83ος και ο Λουκιανός Ζαμίτ 106ος".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ