ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσιμίκας: "Είμαστε ασόβαροι μπροστά, τρέχεις όταν δεν βάζεις γκολ"

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο INTIME

Ο Κώστας Τσιμίκας απέδωσε το 1-1 απέναντι στο Κόσοβο στην αδυναμία της Εθνικής να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε στο δεύτερο ημίχρονο, και τόνισε πως χρειάζεται να σοβαρότητα και συγκέντρωση για να έρθουν οι επιτυχίες στο μέλλον.

Απογοητευμένος απο το 1-1 της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Κόσοβο στο τελευταίο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της γαλανόλευκης που έφεραν την τιμωρία με το γκολ στο 76ο λεπτό και ξεκαθάρισε πως θα χρειαστεί ακόμα περισσότερη δουλειά στο μέλλον για να ξαναέρθουν οι επιτυχίες.

"Δεν κλείνουμε το ματς όπως θα θέλαμε, είμαστε ασόβαροι μπροστά. Στόχος στο ποδόσφαιρο είναι να βάζεις γκολ, όταν δεν βάζεις γκολ τρέχεις.

Θέλαμε να νικήσουμε αλλά δεν έγινε αυτό, θέλει και άλλη δουλειά στο μέλλον και να είμαστε περισσότεροι έτοιμοι", τόνισε αρχικά μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV και συμπλήρωσε:

"Είμαι αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα της Εθνικής αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο 100%, αν δεν τα έχουμε αυτά δεν θα πετύχουμε τίποτα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ