ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Το ποστάρισμα του Μανωλά μετά τη νίκη επί της Τζένοα: "Forza Νάπολι για πάντα"

Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε ματς κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020
Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε ματς κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020 INTIME

Ο Κώστας Μανωλάς δεν έκρυψε το ενθουσιασμό του για τη δεύτερη νίκη της Νάπολι στις ισάριθμες πρώτες αγωνστικές της Serie A και έστειλε ένα ηχηρό ενωτικό μήνυμα σε όλους τους παρτενοπέι μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram.

Μπορεί να βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και να υπάρχει ισχυρή θέληση των πρωταθλητών Ελλάδας να κάνουν την υπέρβαση με την επιστροφή του στην Ελλάδα και στον Ρέντη, παρόλα αυτά ο Κώστας Μανωλάς εξακολουθεί να βρίσκεται στα πλάνα του Λουτσιάνο Σπαλέτι και να έχει φανέλα βασικού στις πρώτες φετινές υποχρεώσεις της Νάπολι.

Ήταν βασικός με την Νάπολι στην πρεμιέρα απέναντι στην Βενέτσια (νίκη με 3-1 για τους παρτενοπέι στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα) και το ίδιο έγινε και στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στην Τζένοα (νίκη με 2-1 για την Νάπολι), με τον Έλληνα στόπερ να πανηγυρίζει μάλιστα μπροστά στους οπαδούς την επιτυχία της ομάδας του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν έμεινε όμως μόνο λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο Λουίτζι Φεράρις θέλησε να πανηγυρίσει ξανά την επιτυχία της Νάπολι μέσω μίας ομαδικής φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram που συνοδευόταν από το εξής μήνυμα:

"Καλή και η δεύτερη εμφάνιση, μπράβο παιδιά!! Forza Νάπολι για πάντα!", ήταν το σχόλιό του, με τον 30χρονο στόπερ να βάζει δίπλα στα λόγια του και δύο γαλάζιες καρδιές.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ