CHAMPIONS LEAGUE

Στο στόχαστρο παλαίμαχου Ρουμάνου διαιτητή ο Βασσάρας για τα όσα έγιναν στο Παρί - Μπασάκσεχιρ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το περιστατικό στο Παρί - Μπασακσεχίρ με τον βοηθό Κολτσέσκου και την κατηγορία του Γουεμπό ότι επέδειξε ρατσιστική συμπεριφορά, έφερε στο στόχαστρο και τον πρόεδρο της ρουμάνικης διαιτησίας, Κύρο Βασσάρα.

Ο Ρουμάνος, Σεμπάστιαν Κολτσέσκου, που κατηγορείται για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στον Πιερ Γουεμπό και έχει δημιουργήσει σάλο από το βράδυ της Τρίτης (8/12), έφερε στο στόχαστρο και τον δικό μας, Κύρο Βασσάρα, μιας και είναι πρόεδρος της ρουμάνικης διαιτησίας.

Ο Ίον Κρατσιουνέσκου, παλαίμαχος Ρουμάνος διαιτητής, διεθνής, επιτέθηκε στον Βασσάρα και στον βοηθό του, Αλεξάντερ Ντεακόνου, λέγοντας πως έχουν τεράστια ευθύνη, μιας και εκείνοι έχουν προωθήσει τον Σεμπαστιάν Κολτέσκου.

"Αυτό είναι δικό μας πρόβλημα, ανεξάρτητα με το τι κάνουν κάποιοι άνθρωποι, αυτοί επιλέγονται και λαμβάνουν διεθνείς διακρίσεις. Υπάρχει ένας άνθρωπος από έξω και αυτός είναι που κρίνει. Αναφέρομαι στον Κύρο Βασσάρα. Αυτή είναι η πιο ντροπιαστική σελίδα στην ιστορία της διαιτησίας στη Ρουμανία.

Μπορούμε να δίνουμε πέντε πέναλτι, δέκα οφσάιντ αλλά τίποτα δεν είναι ίδιο με αυτό που συνέβη. Ο Κολτέσκου πρέπει να σταματήσει και μαζί όλοι όσοι έχουν σχέση με την ηγεσία της διαιτησίας στη χώρα μας. Ας πιαστούν χέρι-χέρι και να πάνε να πέσουν στον Νταμποβίτα (ποτάμι). Είναι μεγάλη ντροπή για όλη τη χώρα. Είναι μια ντροπιαστική ημέρα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ