GAME NIGHT

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην Game Night για τον σπουδαίο ημιτελικό του Ολυμπιακού

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην Game Night για τον σπουδαίο ημιτελικό του Ολυμπιακού
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης θα βρεθεί στο στούντιο του SPORT24 και στην εκπομπή Game Night με τον Παντελή Βλαχόπουλο για να σχολιάσει τον μεγάλο ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές για το Final Four του Βελιγραδίου.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν την Αναντολού Εφές (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στον πρώτο ημιτελικό του Final Four του Βελιγραδίου με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Το SPORT24 όλες τις ημέρες προσφέρει ένα ξεχωριστό, premium περιεχόμενο στους αναγνώστες του από την πρωτεύουσα της Σερβίας, με έκτακτες εκπομπές και video παραγωγές.

Παράλληλα, το βράδυ της Πέμπτης (19/05), μετά τον σπουδαίο ημιτελικό των "ερυθρολεύκων", ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης θα βρεθεί στο στούντιο της Game Night μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο και θα αναλύσει όλα όσα είδαμε στη μεγάλη μάχη της Stark Arena.

Μην χάσετε την ξεχωριστή εκπομπή στις 21:00:

TAGS GAME NIGHT FINAL FOUR 2022 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR FINAL 4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ