ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ιμπραχίμοβιτς στους οπαδούς της Βερόνα: "Συνεχίστε να γιουχάρετε, το να με βλέπετε είναι η μεγαλύτερη στιγμή της χρονιάς σας"

Ιμπραχίμοβιτς στους οπαδούς της Βερόνα: "Συνεχίστε να γιουχάρετε, το να με βλέπετε είναι η μεγαλύτερη στιγμή της χρονιάς σας"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είπε το δικό του ξεχωριστό αντίο στο ποδόσφαιρο μετά το τέλος του αγώνα της Μίλαν με τη Βερόνα και προσέφερε ακόμη μια μοναδική ατάκα, όταν απευθύνθηκε στους φίλους των φιλοξενούμενων που τον αποδοκίμαζαν.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έβαλε τίτλους τέλους σε μια μοναδική καριέρα. Στα 41 του χρόνια αποφάσισε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πει αντίο, σε μια απίστευτα συγκινησιακή βραδιά στο "Σαν Σίρο" μετά τον αγώνα της Μίλαν με τη Βερόνα.

Ο Σουηδός τιμήθηκε από τους ροσονέρι και ακολούθως γνωστοποίησε πως δεν θα αγωνιστεί ξανά, ενώ προσέφερε ακόμη μια μοναδική ατάκα, όταν απευθύνθηκε στους φίλους των φιλοξενούμενων που τον αποδοκίμαζαν.

Ο ίδιος άκουσε τα γιουχαΐσματα και δεν θα μπορούσε να το αφήσει να πέσει κάτω: "Συνεχίστε να γιουχάρετε, το να με βλέπετε είναι η μεγαλύτερη στιγμή της χρονιάς σας", τους είπε ο Ζλάταν και οι οπαδοί της Μίλαν τον αποθέωσαν.

Δείτε εδώ το στιγμιότυπο:

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ