ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στο ΟΑΚΑ με τηλεοπτική κάλυψη οι τελικοί της ΑΕΚ στο Challenge Cup χάντμπολ

CHALLENGE CUP / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΑΔΕΙΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHALLENGE CUP / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΑΔΕΙΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε Κλουζ και ΟΑΚΑ οι αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τη ρουμανική Ποτάισα Τούρντα για τους τελικούς του Challenge Cup χάντμπολ, με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοίνωσε ότι οι τελικοί του Challenge Cup ανδρών μεταξύ ΑΕΚ και Ποτάισα Τούρντα θα μεταδοθούν απευθείας από την Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ3).

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο "Horea Demian" του Κλουζ την Δευτέρα 14 Μαΐου, ώρα 19:00 και η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ (κλειστό Νίκος Γκάλης) την Κυριακή 20 Μαΐου, ώρα 19:00.

Η πραγματοποίηση αγώνα χάντμπολ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για πρώτη φορά από το 1995 που κατασκευάστηκε, αποτελεί μία μεγάλη και ταυτόχρονα ιστορική στιγμή για το άθλημα.

Η επίτευξη της συμφωνίας για την χρησιμοποίηση της Ολυμπιακής Εγκατάστασης επετεύχθη μετά από συντονισμένες ενέργειες της ΟΧΕ, της ΑΕΚ, την εξαιρετική συνεργασία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ που αποδέχθηκε το αίτημα παραχώρησης και την στήριξη της αθλητικής ηγεσίας.

Παράλληλα η τηλεοπτική κάλυψη των δύο τελικών συγκαταλέγεται στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει τη φετινή σεζόν με την Δημόσια Τηλεόραση.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ