EUROPEAN CUP

Ολυμπιακός, European Cup: Αυτές είναι οι ημέρες και οι ώρες των τελικών με τη Βαλούρ

Ολυμπιακός, European Cup: Αυτές είναι οι ημέρες και οι ώρες των τελικών με τη Βαλούρ
INTIME

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ όρισε τις ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των τελικών του European Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βάλουρ. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.

Ο Ολυμπιακός με την εκπληκτική του αήττητη πορεία στο European Cup κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί που τον περιμένει η ισλανδική Βάλουρ.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ όρισε τις ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των ιστορικών αγώνων, καθώς οι ερυθρόλευκοι κυνηγούν την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος τελικός προγραμματίστηκε να διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας, Ρέικιαβικ, το Σάββατο 18 Μαΐου και ώρα Ελλάδας 20:00, ενώ ο επαναληπτικός και ταυτοχρόνως η στέψη θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου "Τάσος Καμπούρης" της Χαλκίδας μία εβδομάδα αργότερα (25/05) την ίδια ώρα (20:00).

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού επέλεξε το εν λόγω γήπεδο, καθώς για να συμμετάσχει μία ομάδα στους τελικούς διοργανώσεων της EHF πρέπει να πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις και μία από αυτές είναι τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τα μεγάλα ματς να έχουν κερκίδες τόσο από την πλευρά των πάγκων όσο και από την απέναντι πλευρά, κάτι που δεν κάλυπτε το κλειστό της Ηλιούπολης που έδωσαν οι Πειραιώτες μέχρι τώρα όλα τους τα ευρωπαϊκά ματς.

TAGS EUROPEAN CUP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ