ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κατάμεστο το "Χαλκιοπούλειο"

Κατάμεστο το "Χαλκιοπούλειο"
συνέντευξη Τύπου

Το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ανδρών πραγματοποιείται το σαββατοκύριακο (29-30/5) στη Λαμία

Την Παρασκευή (28/5) πραγματοποιήθηκε στο "Χαλκιοπούλειο" η συνέντευξη Τύπου παρουσία των τεσσάρων φιναλίστ και ενός παίκτη από κάθε ομάδα.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Σεϊρεκίδης, είπε: "Να ευχαριστήσουμε τον Δήμο που ανέλαβε αυτή την διοργάνωση. Πιστεύω ότι θα είναι από τις καλύτερες και πως θα είναι σε υψηλά στάνταρ. Τα φάιναλ φορ είναι πάντα μία γιορτή για όλους. Θεωρώ ότι θα φανούμε αντάξιοι και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να φτάσουμε στο πιο ψηλό σκαλί. Όποια κόντρα και να υπάρχει ξεχνιέται και, όταν μπουν μέσα στο γήπεδο οι παίκτες, θα κοιτάξουν μόνο τη νίκη".

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, τόνισε: Για μας είναι σημαντικό ότι βρισκόμαστε για δεύτερη σερί χρόνια στο φάιναλ φορ. Ίσως είναι ιστορική στιγμή για το άθλημα που δυο ομάδες στον ημιτελικό θα προσελκύσουν τόσο κόσμο σε μία ουδέτερη έδρα. Ένα γήπεδο σαν το "Χαλκιοπούλειο" θα είναι γεμάτο και αυτό είναι εντυπωσιακό, γιατί δείχνει με πόση αγάπη μας έχουν πλαισιώσει οι οπαδοί της ΑΕΚ. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Αντιμετωπίζουμε την πιο δύσκολη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι, για να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε τον τίτλο μας. Η ΑΕΚ ξεκίνησε με στόχο και τους δυο τίτλους, όπως αρμόζει σε μία ομάδα τέτοιου μεγέθους. Ο πρώτος γύρος ήταν κακός, στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Έχουν μπει γερές βάσεις. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει αγαπήσει τόσο πολύ αυτό το τμήμα. Μας ακολούθησε σε όλα τα γήπεδα".

Ο προπονητής του Δούκα, Γιώργος Κρανάκης, υπογράμμισε: "Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι που προκριθήκαμε και ετοιμαζόμαστε δύο μήνες τώρα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε (σ.σ. στον ημιτελικό) μία από τις πιο αξιόπιστες ομάδες του πρωταθλήματος, όπως είναι τα Βριλήσσια. Στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό".Από πλευράς Βριλησσίων, ο Θοδωρής Γκίνης σημείωσε: "Για εμάς η χρονιά κλείνει ονειρικά. Η ομάδα κατάφερε μετά από χρόνια να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Ευρώπη και να βρίσκεται στη γιορτή του χάντμπολ, το φάιναλ φορ. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, όπως είναι ο Δούκας. Στόχος και για μας είναι να πάμε στον τελικό".

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες, τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Θοδωρής Πετρίδης, ο οποίος σημείωσε: Στο φάιναλ φορ δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι πως, για πρώτη φορά στην καριέρα μου, θα χαρώ σε ένα γήπεδο και οπαδούς της δικής μας ομάδας, αλλά και των αντιπάλων. Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη. Ίσως να μην ήταν στον αριθμό πολλοί οι οπαδοί μας, ωστόσο και οι λίγοι που ήταν έδιναν ρυθμό".

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος της ΑΕΚ ανέφερε: <ι> "Είναι ένα φάιναλ φορ με ιδιαιτερότητες. Θα υπάρχουν οπαδοί και από τις δύο ομάδες. Είμαστε ευλογημένοι που παίζουμε σε ένα τέτοιο σωματείο. Η αγάπη που μας δείχνουν οι οπαδοί μας είναι φοβερή και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Θα ματώσουμε μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε τον στόχο μας. Εμένα προσωπικά η παρουσία των φιλάθλων με "πωρώνει" και αυτό αντιπροσωπεύει και τους περισσότερους συμπαίκτες μου".

O Σάσα Ζιβούλοβιτς του Δούκα πρόσθεσε "πιστεύω ότι όλες οι ομάδες είναι φαβορί. Είναι καλές και το δείξανε και στο πρωτάθλημα και είναι εδώ, γιατί πρέπει να είναι εδώ. Νομίζω ότι θα παίξουμε χωρίς άγχος. Θα παίξουμε 100% και, αν έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το Κύπελλο, θα το κάνουμε".

Τέλος, ο Γιάννης Γαλάνης των Βριλησσίων ανέφερε: "Είναι ιδιαίτερη τιμή που είμαστε εδώ. Δεν είχαμε την τύχη και την τιμή να είμαστε ξανά σε ένα τέτοιο γεγονός. Θα προσπαθήσουμε να καταθέσουμε την ψυχή μας και την ικανότητά μας. Να έχουμε ένα καλό τουρνουά, χωρίς επεισόδια".












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ