ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δηλώσεις ενόψει F4

Δηλώσεις ενόψει F4
ΠΑΟΚ-Δούκας

Έτοιμοι δηλώνουν για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδα οι εκπρόσωποι των τεσσάρων φιναλίστ

Tι είπαν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων φιναλίστ:
Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής ΑΕΚ): "Θα πάμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Οι φίλαθλοί μας θα είναι 8ος παίκτης. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα πρόβλημα".

Θεόδωρος Γκίνης (προπονητής Βριλησσίων): "Θα πάρουμε μέρος στη μεγάλη γιορτή του χάντμπολ .Η ευχή μας είναι να γίνουν δυο πολύ καλοί ημιτελικοί και ένας πολύ ωραίος τελικός που θα είναι διαφήμιση για το χάντμπολ".

Κώστας Γουργούμης (τερματοφύλακας ΠΑΟΚ): "Κατεβαίνουμε πάνοπλοι να πάρουμε και το κύπελλο είμαστε το φαβορί έχουμε ξεκουραστεί. Δεν υπάρχουν προβλήματα και θέλουμε να φέρουμε και το το έπαθλο στον Λευκό Πύργο".

Νίκος Μουτζουρίδης (παίκτης Δούκα): " Το F4 είναι γιορτή για το χάντμπολ. Όλες οι ομάδες επιδιώκουν να βρεθούν στον τελικό. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τα Βριλήσσια. Εάν περάσουμε τα εμπόδια αυτά θα βρεθούμε τελικό. Είναι καλό που θα συναντηθούν στον ημιτελικό η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ που έχουν πολλούς φιλάθλους. Αυτή η κοσμοσυρροή θα βοηθήσει το άθλημα σε συνδυασμό με το όμορφο γυμναστήριο της Λαμίας. Όλοι ευχόμαστε οι αγώνες του F4 να είναι ζωντανή διαφήμιση για το άθλημα ".






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ