ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η Εθνική στην Κροατία

Η Εθνική στην Κροατία
Σταύρος Παπαδόπουλος

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναχωρεί στις 2 Ιανουαρίου για την Κροατία για να δώσει φιλικά παιχνίδια

Οι "λεγεωνάριοι" βρίσκονται στην Ελλάδα και έτοιμοι να βοηθήσουν την Εθνική ομάδα να διακριθεί στο διεθνές τουρνουά που φιλοξενείται στην Κροατία, το οποίο αποτελεί... συμπαραγωγή της ομοσπονδίας της οικοδέσποινας με την αντίστοιχη της Σλοβενίας.

Οι αγώνες αυτοί θα χρησιμεύσουν ως πρόβα τζενεράλε για παιχνίδια της Εθνικής ομάδας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήμαατος με το πρώτο να φιλοξενείται εκτός έδρας στις 10 Ιανουαρίου απέναντι στην Εσθονία στην Κέχρα.

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος οδηγεί τον Φίλιππο Βέροιας στην κατάκτηση του τίτλου και στο τουρνουά της Μπολόνια, επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

" Είναι μεγάλη τιμή για μένα που με κάλεσαν και πάλι στην Εθνική ομάδα αυτή η χρονιά κλείνει με δυο μεγάλες χαρές. Πριν πέντε μέρες γεννήθηκε ο γιος μου. Πήγα στην κλινική τον είδα και αμέσως μετά έφυγα με την Εθνική για την Ιταλία και τώρα πληροφορήθηκα την πρόσκλησή μου στην Εθνική ομάδα. Προσωπικά θέλω πάντοτε να αγωνίζομαι σκληρά και να βελτιώνομαι συνεχώς και θέλω να δίνω όλες μου τις δυνάμεις μαζί με τους συμπαίκτες μου για την Εθνική ομάδα", ανέφερε ο 26χρονος άσος.

Για τα φιλικά παιχνίδια στην Κροατία, ο Πέρκοβατς κάλεσε τους παρακάτω παίκτες: Κώστας Τσιλιμπάρης Δημήτρης Καφφάτος Χαρίλαος Δέλλιος, Σταύρος Παπαδόπουλος, Γιώργος Ζαραβίνας, Νίκος Βουτσάς, Γρηγόρης Σανίκης, Σπύρος Μπαλωμένος, Σάσα Ζιβούλοβιτς, Γιάννης Ζαρλακούτης, Αλέξανδρος Βασιλάκης, Αλέξανδρος Αλβανός Δημήτρης Τζιμούρτος, Σάββας Καρυπίδης, Γιώργος Μαστορογιάννης, Νίκος Κοκολοδημητράκης, Γιώργος Χαλκίδης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:
5/01/07

Κροατία-Ελλάδα (18:00) στην Πόλα

6/01/07

Σλοβενία-Ελλάδα (19:00) στο Κόπερ

7/01/07

Βοσνία Ερζεγοβίνη-Ελλάδα (17:00) στο Κόπερ














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ