HANDBALL PREMIER

Handball Premier: Ιστορικός υποβιβασμός για τον Φίλιππο Βέροιας

Στιγμιότυπο από το ΠΑΟΚ - Φίλιππος Βέροιας στη Handball Premier
Στιγμιότυπο από το ΠΑΟΚ - Φίλιππος Βέροιας στη Handball Premier EUROKINISSI

Ο Φίλιππος Βέροιας έχασε στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Δούκα για την παραμονή στην A1, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 26-28, με αποτέλεσμα να πέσει κατηγορία έπειτα από 45 χρόνια.

Μαύρη σελίδα στην ιστορία του Φίλιππου Βέροιας γράφτηκε το Σάββατο (26/3), με τους Βεροιώτες να χάνουν στον "τελικό" από τον Δούκα με 26-28 και να υποβιβάζονται στην Α2 μετά από 45 χρόνια.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Δούκα που αγωνιζόταν εκτός έδρας είχε το προβάδισμα, το οποίο και διατήρησε κατά τη διάρκεια ολόκληρης της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο τέλος, αλλά να μην καταφέρνουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στη Handball Premier.

Φίλιππος Βέροιας: Μποροντάι, Κωστακίδης 5, Μέχικ 1, Εμμανουήλ, Σόφρανατς, Κουκουτσίδης 4, Κυριακίδης, Μουγιτς 2, Φιλόσογλου Β. 3, Στανκίδης, Άγκοβιτς, Παπαδόπουλος 4, Σαμάρσκι 5, Φιλόσογλου Κ., Παπαγιάννης 2, Καραγιοβάννης

ΑΣΕΔ: Νικολίνταης, Μαρκατάτος, Παγιάτης 7, Κοβάνης, Γερουλάνος 2, Αναστασίου, Ασλής, Πάνου 4, Ντούνης 1, Γιάντσα 4, Αποστολίδης 3, Ιβάνοβιτς, Κολλύρης, Γιόσμου 2, Στεφανίτσης, Τσιγαρίδας 5.

TAGS HANDBALL PREMIER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ