ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική Ανδρών Χάντμπολ: Ο Βρούτσης στο πλευρό της ομάδας, πριν την αναχώρησή της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Εθνική Ανδρών Χάντμπολ: Ο Βρούτσης στο πλευρό της ομάδας, πριν την αναχώρησή της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής ανδρών χάντμπολ πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γερμανία INTIME SPORTS

Στο πλευρό της Εθνικής ανδρών χάντμπολ βρέθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, πριν την αυριανή (09/01) αναχώρηση της "γαλανόλευκης" αποστολής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία το διάστημα 10 με 28 Ιανουαρίου.

Το παρών στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας ανδρών χάντμπολ έδωσε ο Γιάννης Βρούτσης.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού ευχήθηκε καλή επιτυχία στη "γαλανόλευκη", η οποία το πρωί της Τρίτης (09/01) πετάει για τη Γερμανία, όπου το διάστημα 10 με 28 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης, με αντιπάλους την Πορτογαλία, τη Δανία και την Τσεχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση:

Στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας χάντμπολ ανδρών, πριν αναχωρήσει αύριο για τα γήπεδα στη Γερμανία, όπου τους προσμένουν οι ομογενείς μας, για την ιστορική πρώτη συμμετοχή της γαλανόλευκης σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ευχήθηκα «καλή επιτυχία» στους διεθνείς μας και στο άξιο τεχνικό επιτελείο, συγχαίροντάς τους, όπως και την Ομοσπονδία, για τη σπουδαία πρόοδο των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων τα τελευταία χρόνια, έπειτα από εκείνη τη χρυσή διετία 2004-2005 με τις διακρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Απόδειξη ότι και οι μικρότερες ηλικιακές εθνικές ομάδες μας (Νέων και Εφήβων) θα αγωνιστούν φέτος στα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην 47χρονη ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας.

Κι όπως επισήμανα στους αθλητές μας, βλέποντας τη δίψα για ακόμα περισσότερους άθλους στα πρόσωπά τους και διαβεβαιώνοντάς τους για τη συνεχή στήριξη της Πολιτείας, δυνατοί και ενωμένοι, με το εθνόσημο στο στήθος, οι προσδοκίες όλων θα γίνουν πραγματικότητα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ