ΓΚΟΛΦ

Τάιγκερ Γουντς: "Ήμουν τρεις μήνες σε ακινησία, ο ακρωτηριασμός ήταν ένα ενδεχόμενο"

Ο Τάιγκερ Γουντς μια ημέρα πριν από το ατύχημα του
Ο Τάιγκερ Γουντς μια ημέρα πριν από το ατύχημα του 2021 RYAN KANG FILE / AP PHOTO

Για πρώτη φορά μετά το ατύχημά του τον περασμένο Φεβρουάριο ο Τάιγκερ Γουντς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε και επιβεβαίωσε πως παραλίγο να χάσει το ένα του πόδι.

Το ημερολόγιο έδειχνε 22 Φεβρουαρίου 2021 όταν ο Τάιγκερ Γουντς φλέρταρε με το θάνατο. Ο σπουδαίος γκολφερ είχε ατύχημα με το πολυτελές αμάξι του.

Έκτοτε ελάχιστες πληροφορίες για την κατάστασή του ήταν γνωστές αφού από το περιβάλλον του έβγαιναν οι ειδήσεις με το σταγονόμετρο και αυτές αφορούσαν κυρίως την πορεία των επεμβάσεων στις οποίες υποβλήθηκε.

Τώρα ο Τάιγκερ Γουντς έκατσε για πρώτη φορά απέναντι από τους δημοσιογράφους και έδωσε τις απαντήσεις για όλα όσα συνέβησαν. Για την ακρίβεια σχεδόν όλα αφού όταν ρωτήθηκε για τις συνθήκες του ατυχήματος αρκέστηκε στο να τους παραπέμψει στις καταθέσεις του στην αστυνομία.

"Θα ήθελα να ξεχάσω όσα έγιναν αυτή τη χρονιά. Ό,τι έγινε το έχω καταθέσει ήδη στην αστυνομία" ήταν το αρχικό σχόλιο που έκανε.

Στη συνέχεια απάντησε σε διαδοχικές ερωτήσεις όπου περιέγραψε όσα έζησε όλο αυτό το διάστημα: "Αυτό που βίωσα ήταν πιο δύσκολο απ' όσα έχω περάσει μέχρι τώρα. Έχω κάνει επεμβάσεις στο αριστερό γόνατο. Έχω κάνει επεμβάσεις στην πλάτη. Τώρα στο δεξί γόνατα. Είναι πραγματικά δύσκολο να εξηγήσω πόσο δύσκολο ήταν να μένω ακίνητος για τρεις μήνες, να κάθομαι ξαπλωμένος και να ανυπομονώ να βγω έξω".

Το σμπαραλιασμένο αμάξι του Τάιγκερ Γουντς
Το σμπαραλιασμένο αμάξι του Τάιγκερ Γουντς 2021 RINGO H.W. CHIU, FILE / AP PHOTO

Σε ερώτηση για το εάν ίσχυαν οι φήμες που ήθελαν να είναι πιθανό να χάσει το αριστερό του πόδι δήλωσε: "Ο ακρωτηριασμός στο αριστερό μου πόδι ήταν ένα ενδεχόμενο μετά το ατύχημα. Είμαι τυχερός που ζω και που είμαι αρτιμελής. Αυτά ήταν δύο καθοριστικά πράγματα. Είμαι ευγνώμον που όχι μόνο βρίσκομαι εδώ, αλλά και που μπορώ να περπατώ χωρίς κάποιο προσθετικό μέλος.

Υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές. Υπήρξαν κάποιες πραγματικά δύσκολες στιγμές. Ο πόνος ήταν μεγάλος όλο το διάστημα, όμως με βοήθησε να το ξεπεράσω και να είμαι σίγουρα καλύτερα. Έχω όμως αρκετό δρόμο μπροστά μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ