MARKET

Ζήσε την εμπειρία του αυθεντικού ιταλικού καφέ στο σπίτι με μια μηχανή Vergnano Mini Tre!

Ζήσε την εμπειρία του αυθεντικού ιταλικού καφέ στο σπίτι με μια μηχανή Vergnano Mini Tre!

Ο καφές στο σπίτι δεν είναι απλή υπόθεση αλλά... ιεροτελεστία. Γι' αυτό και το Sport24.gr δίνει τη δυνατότητα σε πέντε τυχερούς αναγνώστες να διεκδικήσουν από μία μηχανή Vergnano mini Tre! Πάρε μέρος στον διαγωνισμό.

Καναπές, κουβέρτα, ένα καλό βιβλίο και καφές. Υπάρχει καλύτερο σκηνικό από αυτό; Αν είσαι λάτρης του καφέ, λογικά κάπως έτσι είναι το ιδανικό πρωί ή το ιδανικό απόγευμα. Υπάρχει όμως διαφορά ανάμεσα στον απλό καφέ και έναν καλό καφέ.

Για να φτιάξεις έναν καλό καφέ στο σπίτι, δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός. Υπάρχει τρόπος να ζήσεις την εμπειρία του αυθεντικού ιταλικού καφέ στη "φωλίτσα" σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η μηχανή Vergnano mini Tre. Διαθέτει κομψό, λειτουργικό και εργονομικό design, ενώ είναι απλή και γρήγορη στη χρήση. Ειδικά μελετημένη έτσι ώστε να προσφέρει το μοναδικό άρωμα, την ξεχωριστή γεύση και το γεμάτο σώμα του espresso που περιέχουν οι κάψουλες Caffè Vergnano.

Οι κάψουλες Caffè Vergnano είναι συμβατές με μηχανές Nespresso και διατίθενται σε 6 μοναδικές γεύσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα. Οι μόνες βιοδιασπώμενες, κομποστοποιήσιμες και 100% ανακυκλώσιμες κάψουλες στην ελληνική αγορά.

Αν θες λοιπόν κι εσύ να απολαμβάνεις τον καφέ σου την ώρα που θα διαβάζεις στο Sport24.gr ποιος νίκησε στο χθεσινό ματς ή τι μεταγραφή θα κάνει η αγαπημένη σου ομάδα στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι που... έρχεται σου έχουμε τη λύση. Το Sport24.gr δίνει σε πέντε τυχερούς αναγνώστες από μία μηχανή Vergnano Mini Tre.

Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι πρώτα να κάνεις like στη σελίδα της Caffè Vergnano Greece στο facebook, να απαντήσεις στο δίλημμα "Espresso ή cappuccino;" και στη συνέχεια να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ