MARKET

To Pricebook.gr είναι ο 'σύμμαχός' σου για να ξεκινήσεις το χόμπι που πάντα ήθελες

To Pricebook.gr είναι ο 'σύμμαχός' σου για να ξεκινήσεις το χόμπι που πάντα ήθελες

Βρέθηκε ο σύμμαχος που έψαχνες και θα σου κάνει την ζωή πανεύκολη. Όχι μόνο για το χόμπι που πάντα ήθελες να αρχίσεις, αλλά για ό,τι κι αν χρειαστείς.

Πόσες φορές έχεις αποφασίσει να ξεκινήσεις ένα χόμπι αλλά δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις; Πόσες φορές ρωτάς ανθρώπους για να σου συστήσουν έναν επαγγελματία, αλλά ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του; │

Μία καινοτόμα πλατφόρμα ήρθε για να σε συνδέσει με οποιοδήποτε επαγγελματία επιθυμείς, αλλά και με όποιο προϊόν ποθήσεις. Και το όνομα αυτής Pricebook. Εκεί μπορείς πανεύκολα και αξιόπιστα να βρεις τον επαγγελματία που ψάχνεις σε οτιδήποτε και αν έχεις φανταστεί. Μπορεί να ακούγεται λίγο υπερβολικό αυτό που λέω, αλλά πίστεψέ με, με πάνω από 700 κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, δύσκολα θα σκεφτείς κάτι που δεν θα υπάρχει. Σε 1 λεπτό καταχωρείς το αίτημα σου για το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμείς. Αυτό είναι, η Έρευνα Αγοράς ξεκινά!

Στη συνέχεια, οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και επαγγελματίες σου αποστέλλουν προσφορές τις οποίες αξιολογείς και επιλέγεις την καλύτερη με βάση τα δικά σου κριτήρια.

Είναι λοιπόν στο δικό σου χέρι να διαλέξεις τον πιο ποιοτικό ή τον πιο οικονομικό καθηγητή τένις που θα σου γυαλίσει στο μάτι. Είναι λογικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά να λάτρεψες και εσύ το τένις και να θες να δεις πόσο καλό είναι το forehand σου. Αν πάλι θες το παιδί σου να γίνει ο νέος Steph Curry και ψάχνεις για τον καλύτερο προπονητή μπάσκετ, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι στο Pricebook θα τον βρεις, ενώ αν διάβασες ότι ο Μέσι είχε από μικρός personal trainer και θες έναν για τον γιό σου ή για εσένα, ξέρεις πλέον πού να ψάξεις.

Όπως αναφέραμε και πιο πριν, μέσω του Pricebook δεν θα βρεις μόνο επαγγελματίες γύρω από τον αθλητισμό. Μπορείς να βρεις καθηγητές ξένων γλωσσών, καθηγητές για το σχολείο ή το πανεπιστήμιο, καθηγητές μουσικής αλλά και ό,τι άλλο σου πέρασε από το μυαλό. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά βρίσκεις τον καλύτερο καθηγητή για ό,τι κι αν ζητήσεις.

Επίσης, σε ενημερώνω ότι το Pricebook σκέφτηκε όχι μόνο την πνευματική σου άσκηση αλλά και την σωματική. Αν είσαι τύπος του χειρονακτικού χόμπι και σου αρέσει να καταπιάνεσαι με τις επισκευές του σπιτιού, την κηπουρική ή οτιδήποτε άλλο απαιτεί δημιουργία αλλά θες και τα απαραίτητα μέσα, τότε στο Pricebook μπορείς να ψάξεις στοχευμένα και γρήγορα για να τα βρεις. Αν ας πούμε είσαι μερακλής και θες να φτιάξεις μια ραφιέρα ή μια ηλεκτρική συσκευή με τα χεράκια σου, εδώ θα βρεις τα απαραίτητα εργαλεία και ανταλλακτικά για να το πετύχεις. Και επειδή όμως πάλι υπάρχει η πιθανότητα να μην το πετύχεις, ο κατάλληλος τεχνικός είναι ένα κλικ στο Pricebook μακριά.

To Pricebook.gr είναι ο 'σύμμαχός' σου για να ξεκινήσεις το χόμπι που πάντα ήθελες

Εκτός από τους επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες, με το Pricebook είναι πανεύκολο να ζητήσεις προσφορές για προϊόντα τεχνολογίας, είδη σπιτιού, επαγγελματικό εξοπλισμό, αλλά και ό,τι άλλο ποθείς. Δημιούργησε εύκολα το αίτημα σου για το προϊόν που επιθυμείς, λάβε πρόσφορες και επίλεξε την καλύτερη!

Και τα οφέλη δεν σταματούν εδώ! Για κάθε αίτημα που πραγματοποιείς, το Pricebook σου παρέχει Πιστοποιητικό Έρευνας Αγοράς. Δωρεάν κι αυτό. Αν έχεις ο ίδιος επιχείρηση, τότε σίγουρα καταλαβαίνεις την αξία της έρευνας αγοράς για κάθε δαπάνη που πραγματοποιείς.

Η ζωή σου, τα χόμπι και όλες οι δουλειές σου με αυτή την νέα, καινοτόμα, πλατφόρμα γίνονται πιο απλά. Για ό,τι θες, ζητάς προσφορές και είσαι πάντα σίγουρος ότι επιλέγεις την καλύτερη επιχείρηση ή επαγγελματία. Από κινητό τηλέφωνό ή εξοπλισμό για την επιχείρηση σου έως λογιστή για την φορολογική σου δήλωση, διαιτολόγο ή καθηγητή αγγλικών.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος 5 νέων παιδιών όταν πριν από δύο χρόνια τους ήρθε σαν ιδέα και ξεκίνησαν να το υλοποιούν. Έχοντας υπάρξει όλοι τους ελεύθεροι επαγγελματίες, αντιλαμβάνονται πλήρως τι σημαίνει να έχεις άμεση ειδοποίηση στο κινητό σου κάθε φορά που ένας πελάτης θέλει να συνεργαστεί μαζί σου.

Το Pricebook δεν είναι απλά μια πλατφόρμα για έρευνα αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών, είναι πολλά παραπάνω. Είναι ένα εργαλείο που κάνει την ζωή των χρηστών και των επαγγελματιών πολύ πιο εύκολη και αποτελεσματική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ