MARKET

Mundo Deportivo και Sportando αναφέρθηκαν στις δηλώσεις του Μπουρούση στην ενέργεια της 24MEDIA "Μουσικές Αγάπης"

Mundo Deportivo και Sportando αναφέρθηκαν στις δηλώσεις του Μπουρούση στην ενέργεια της 24MEDIA "Μουσικές Αγάπης"
EUROKINISSI

Η "Mundo Deportivo" και το Sportando φιλοξένησαν στα σάιτ τους την δήλωση του Γιάννη Μπουρούση στις "Μουσικές Αγάπης" ότι θεωρεί τρελό να συνεχιστεί η ACB.

Η μεγάλη ισπανική ιστοσελίδα "Mundo Deportivo" αναδημοσίευσε τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουρούση στην συζήτηση που έκανε με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Παντελή Διαμαντόπουλο στο πλαίσιο του μεγάλο φιλανθρωπικό challenge "Μουσικές Αγάπης" της 24MEDIA, με το Sportando να κάνει το ίδιο λίγο αργότερα.

Ο Έλληνας σέντερ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι "" η ACB θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, αλλά εγώ το θεωρώ τρελό. Έπρεπε να γυρίσουμε και να τελειώσει το πρωτάθλημα, γιατί είναι επικίνδυνο για όλο τον κόσμο", με αυτή του την τοποθέτηση να είναι που στάθηκε η γνωστή ιστοσελίδα , καταγράφοντας την ανησυχία του Έλληνα σέντερ, αλλά και αρκετών παικτών.

Θυμηθείτε την συζήτηση των Παντελή Βλαχόπουλου και Παντελή Διαμαντόπουλου με τους Γιάννη Μπουρούση και Στέλιου Διονυσίου:

* Στήριξε και εσύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις κοινωνικές δομές που πλήττονται από τον κορονοϊό. Μπες στο site mousikesagapis.gr και κάνε τη δωρεά σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ