MARKET

Εσύ, τι θα αγοράσεις την Black Friday;

Εσύ, τι θα αγοράσεις την Black Friday;

Άφησέ μας να βοηθήσουμε στην επιλογή.

Η 29 Νοεμβρίου πλησιάζει… απειλητικά, και όλοι ετοιμαζόμαστε για την Black Friday του 2019. Το ότι θα έχουμε προσφορές είναι βέβαιο. Το ότι οι περισσότερες θα είναι καλές (έως και απίστευτες), επίσης!

Το θέμα, όμως, είναι το τι θα επιλέξουμε να αγοράσουμε. Ποιες κατηγορίες προϊόντων προσφέρονται και επίσης -και αυτό είναι το σημαντικότερο- για ποιους (πέρα από τον εαυτό μας) θα πραγματοποιήσουμε τις αγορές;

Η Black Friday είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεις δώρα για τον Ανδρέα, τη Βαρβάρα, τον Νίκο, την Άννα, τον Σπύρο, την Ελευθερία, τον Χρήστο και άλλους που γιορτάζουν το προσεχές διάστημα. Είναι επίσης μία θαυμάσια ευκαιρία για τα Χριστουγεννιάτικα και τα Πρωτοχρονιάτικα δώρα σας, ή τουλάχιστον κάποια από αυτά.

Κάντε λοιπόν μία λίστα με τους ανθρώπους που θέλετε να ευχαριστήσετε και δείτε μήπως η Black Friday προσφέρεται για αυτές τις αγορές. Κάτω από κάθε όνομα, επιλέξτε 2-3 εναλλακτικές που θεωρείτε ότι θα τους ικανοποιήσουν, και έχετε τα μάτια σας ανοικτά, όχι μόνο για smartphones, αλλά και για ρούχα ή καλλυντικά.

Με δεδομένο ότι τα καταστήματα Public ήταν και τα πρώτα που έφεραν τον θεσμό της Black Friday στην Ελλάδα με τη μορφή που πλέον γνωρίζουμε όλοι, τα προϊόντα τεχνολογίας και πολιτισμού έχουν την τιμητική τους. Από smartphones και τηλεοράσεις, μέχρι gadgets, gaming και αξεσουάρ, και από επιτραπέζια παιχνίδια μέχρι βιβλία και δίσκους ή ταινίες, σίγουρα θα βρείτε εξαιρετικές προσφορές, κατάλληλες για κάθε περίσταση. Απλά, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, ώστε να μην χάνετε χρόνο με προϊόντα που δεν αναζητάτε ή προσφορές που τελειώνουν γρήγορα.

Η Black Friday είναι επίσης η τέλεια ευκαιρία για μία μεγάλη αγορά. Βλέπετε, η σημαντική έκπτωση που μπορείτε να επιτύχετε, γίνεται τόσο πιο σημαντική, όσο πιο μεγάλη είναι η αξία της αγοράς σας. Ακόμα και η αγορά αυτοκινήτου έχει πραγματοποιήσει Black Friday προσφορές, οπότε εάν έχετε κατά νου μία σημαντική αγορά για το επόμενο διάστημα (π.χ. μέσα στους επόμενους 6 με 9 μήνες), εντοπίστε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και δείτε εάν μπορείτε να εξοικονομήσετε μερικές χιλιάδες ευρώ! Από αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα μέχρι ένα… «τούμπανο» gaming PC ή μία 65άρα OLED TV, η Black Friday μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα για αυτές τις πιο «μεγάλες» αγορές, είναι το γεγονός ότι δεν εξαντλούνται τόσο εύκολα όσο «εκείνος ο εξωτερικός δίσκος του 1ΤΒ σε τιμή χώμα». Θα έχετε λοιπόν την ευκαιρία να τις αξιολογήσετε με λίγη περισσότερη ησυχία, αρκεί να έχετε κάνει την έρευνα αγοράς νωρίτερα και να έχετε καταλήξει στο τι σας ενδιαφέρει.

Κι αν ψάχνετε έμπνευση, ακολουθήστε το παρακάτω link και δείτε τις δικές μας προτάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ