MARKET

Διακοπές στα Ελληνικά νησιά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Διακοπές στα Ελληνικά νησιά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Δυναμικά συνεχίζει το www.18-24.gr την τηλεοπτική του καμπάνια. Μετά την επιτυχία που σημείωσε το πρώτο διαφημιστικό σποτ της δημοφιλούς πλατφόρμας κρατήσεων για ταξίδια στο εξωτερικό σειρά έχουν τώρα η καλοκαιρινοί προορισμοί.

Το on line travel agency μας επιβεβαιώνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πως με λιγότερα από 150 ευρώ αυτό το καλοκαίρι μπορούμε να ταξιδέψουμε στους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς.

Μήλος, Ιός, Αμοργός, Σκόπελος, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη, Χανιά περιμένουν να φιλοξενήσουν και φέτος όλους τους πελάτες του www.18-24.gr.

Στην πλατφόρμα κρατήσεων διατίθενται ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών για τα ελληνικά νησιά τα οποία περιλαμβάνουν μεταφορά ακτοπλοϊκά εισιτήρια και φυσικά τη διαμονή. Οι συνεργασίες του www.18-24.gr με ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών δίνουν στους πελάτες πολλές ευκαιρίες επιλογής και τους εξασφαλίζουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς ακόμη και στην υψηλή περίοδο του καλοκαιριού.

Φυσικά το κεντρικό σύνθημα και του δεύτερου τηλεοπτικού σποτ προβάλλεται από τις 26/5 είναι ένα: "Όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα". Αναζητήστε λοιπόν σήμερα στο www.18-24.gr το ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών σου σας ταιριάζει και αυτό το καλοκαίρι ταξιδέψετε στον προορισμό που επιθυμείτε εύκολα και κυρίως οικονομικά!

Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ