Νέα σακούλα Lidl γιατί το περιβάλλον και η ανακύκλωση είναι στο χέρι σου!

Νέα σακούλα Lidl γιατί το περιβάλλον και η ανακύκλωση είναι στο χέρι σου!

Τα Lidl συμβάλουν στην μάχη για τη σωτηρία του περιβάλλοντος με τις νέες σακούλες από ανακυκλωμένα υλικά και 100% ανακυκλώσιμες!

Την ευχέρεια να συμβάλεις και εσύ στη μάχη για τη σωτηρία του περιβάλλοντος σου δίνουν τα Lidl. Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής της εταιρείας με στόχο τη βέλτιστη προστασία του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης της οικολογικής επιβάρυνσης των δραστηριοτήτων μας, απέσυραν την πλαστική σακούλα των 0,04 λεπτών από όλα τα καταστήματά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτές οι σακούλες μίας χρήσης δεν καλύπτουν πλέον τα κριτήρια της περιβαλλοντικής πολιτικής επειδή παράγονται αποκλειστικά από πρωτογενή υλικά και επιβαρύνουν ιδιαίτερα το περιβάλλον, καθώς δεν διαλύονται εύκολα και προσθέτουν έτσι συνεχώς νέο επιβαρυντικό υλικό στο οικοσύστημα.

Έτσι, η Lidl ακολουθώντας πιστά την πολιτική της αντικαθιστά τη σακούλα αυτή με μια νέα, η οποία αποτελείται κατά 80% από ανακυκλωμένα υλικά, είναι 100% ανακυκλώσιμη και στην οποία μπορούν να τοποθετηθούν προϊόντα βάρους 10 κιλών. Είναι ανθεκτικότερη από τις κοινές πλαστικές σακούλες μιας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλαπλές φορές.

Με τη χρήση της συγκεκριμένης σακούλας οι καταναλωτές συμβάλλουν στη μείωση των απορριμμάτων αλλά και στη μείωση του CO(διοξείδιο του άνθρακα) έως 40% σε σύγκριση με σακούλες μιας χρήσης από πρωτογενή υλικά.

Όλα τα παραπάνω διαμορφώνουν το κόστος πώλησης της στα 0,08 λεπτά, σε αντίθεση με τις κοινές φθηνότερες πλαστικές σακούλες μιας χρήσης των 0,04 λεπτών, που επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Παράλληλα οι καταναλωτές συνεχίζουν να έχουν την ευκαιρία να προμηθεύονται από όλα τα καταστήματα Lidl και τα άλλα τρία είδη ανακυκλώσιμης σακούλας για πολλαπλές χρήσεις (στις τιμές των 0,12, 0,69 και 0,99 λεπτών) ακριβώς όπως έπρατταν μέχρι σήμερα.

Με υπευθυνότητα στη Lidl Hellas καλούν τους πελάτες τους να κάνουν μαζί πράξη τη δέσμευσή για ένα καλύτερο αύριο, γιατί το περιβάλλον και η ανακύκλωση είναι στο χέρι μας!

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl-hellas.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

www.instagram.com/lidl_hellas

www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Snapchat: Lidlhellas

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24